Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juve01

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
A Sky Sport értesülései szerint a Barcelonától távozó Memphis Depay úgy döntött, hogy növeli az igényeit következő klubjával szemben, a Juventus pedig nem szakította meg a tárgyalásokat, azonban a felek megegyezéséhez a bérigénynek csökkennie kell. Gianluca Di Marzio szerint Memphis Depay…..
Mindössze egyetlen év telt el azóta,hogy a Juventus középpályása, Miralem Pjanić az FC Barcelona csapatához szerződött, azonban a Spanyolországban töltött szezon nem alakult túl fényesen, s a bosnyák játékos szívesen visszatérne Torinóba. A spanyol Sport beszámolója szerint a katalán klub készen…..
Az Udinese középpályása, Rodrigo De Paul egyelőre nem sietteti a Leeds Unitedhez igazolást, mivel első számú opciónak a Juventust tekinti, állítják olasz források Az argentin válogatottat kinézte magának a Marcelo Bielsa által vezetett Leeds, amelyik idén a Premier League-ben való bennmaradást…..
Az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően az olasz sajtó gyakorlatilag tényként kezelte, hogy Maurizio Sarri számára véget ért a munka a Juventusnál, azonban a délutáni válságértekezletet követően a klub hivatalosan is bejelentette, hogy mindössze egy év közös munka után megválik a…..
A Juventus tegnap kihirdette keretét a Bajnokok Ligája csoportkörére, s mivel a zebramezes csapat játékosai erős ragaszkodást mutattak a klub irányában, így végül Gonzalo Higuaín, Mario Mandžukić és Blaise Matuidi sem fogadta el a kérők ajánlatait, a klubnak pedig több játékost is ki kellett hagynia…..
juve01 2019.09.04 14:28:31
@Contelegend: Dybala nem akart távozni, szóval ne hisztizzen!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
juve01 2019.09.03 20:28:07