Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amerikai Természettudományi Múzeum készítette el az alábbi videót, mely a jelenlegi legpontosabb ismeretek szerint ábrázolja az Univerzumot. A kép folyamatosan tágul a Himalájától indulva a kozmikus horizontunkig, majd pedig vissza. Minden a tudomány mai állásához képest a…..
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
alter 2014.06.08 15:32:20
@gizmo26: Neked az mókás, hogy a Médiahatóság évekig semmibe vette a jogerős bírósági ítéleteekt, és mindent elkövetett (üres lapok aláírását), hogy az egyetlen ellenzéki hangvételű, állami hirdetést a Fidesz alatt nem kapó, 50Mft/év fr. adót fizető rádió elnémuljon. Remek!
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Oligarchák és a foglyul ejtett állam: Mindig van lejjebb from atlatszo.hu on Vimeo. Mit jelent a state capture, vagyis az állam foglyul ejtésének fogalma? Milyen egy tipikus magyar oligarcha életútja és mit rejthetnek az ügynökakták? Hogyan alakultak ki a pártkötődésű üzleti…..
Hogyan intézik legfontosabb ügyeinket az erre felkent tudósok és politikusok a mindennapokban, amikor nem a tévéközvetítés miatt ordibálnak egymással? Megnéztük, íme. "Fókuszcsoport-találkozók! Jövőképkészítés!" - kiáltotta Schmuck Erzsébet levezető elnök a…..