Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekeckeisback

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk igazán nagylelkűen bánik a céggel, amelyik kitolt vele, mert egyszerűen "vállakozásnak" hívja őket, pedig abszolút megérdemelnék a szégyenpadot. Gyáva nyúlként nemcsak a visszaküldött hibás terméket nem veszik át, de a leveleket sem. Arra számítanak, hogy…..
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
kekeckeisback 2017.07.14 09:14:31
@Szaktanár: Alapvetően igazad van. A gond csak az, hogy a poszttoló problémája nem érte el a normális hozzászólásokhoz szükséges ingerküszöböt.
Szégyen, ha egy nő (főként egy fiatal nő) annyira életképtelen-lusta (nem kívánt rész törlendő), hogy sem takarítani nem képes egyedül, sem azt megszervezni, hogy ezt más jól csinálja helyette.
Hulljon a férgese.
kekeckeisback 2017.07.14 19:07:12
@Szaktanár: ahogy azt már előttem többen is írták: máshogyan, máshol kellett volna takarítót keresnie. Továbbá: nekem pl. lennének módszereim, hogy azt kapjak, amiért fizettem. Bár az, hogy előre fizetett egy ilyen szolgáltatásért is az bizonyítja, hogy életképtelen.