Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megero

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte mindenben sumákol, mellébeszél vagy tagad a kormány, ami a rövidesen megkezdődő budapesti vizes vb kapcsán kérdésként felmerülhetett bennünk. Nem tudjuk, hogy pontosan mennyi közpénzt szórtak el az esemény előkészítésére, az építkezésre, reprezentációra, ahogy arról sincsenek pontos adatok,…..
Megero 2017.07.12 12:07:03
@maxval a mélyelemző birca: Szóval eddig kiderült, hogy a beígért terveken csilli-villi úszóaréna helyett csak semmilyen fémdoboz lesz a fő helyszín, kiderült, hogy Fidesz VB ennek ellenére is ötször annyiba került mint bárhol máshol a világon, kiderült - ami nyilván senkit nem lepett meg - hogy a Fideszes oligarcha had kapta a túlrárazott megbízásokat, kiderült, hogy a szervezésben totál amatőr munkát végeztek, kiderült, hogy több helyszín is az utolsó pillanatra készült csak el, ráadásul gagyi minőségben, és most, a legutolsó pillanatban még az is kiderült, hogy sikerült a magyar úszósport legendáit is proba alázni.

És te a ballibek pofára esésére vársz. :))))))))
Megero 2017.07.12 12:08:41
@maxval a mélyelemző birca: Igazad van Mészáros Lőrinc yachjában és Habony kokójában sokkal jobb helye van, a nép által megtermelt profitnak.
Megero 2017.07.12 12:01:04
@Duplaxiii: Nehogymár egyetlen szót is komolyan vegyél abból amit ír. Szegény csak egy elvakult Fideszes, aki próbálna ironizálni, csak hát nem megy neki.