Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajdafy Dániel

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, ez már a harmadik rész, és a java még hátra van, az egész audio erősítő lánc legérdekesebb és egyben legfontosabb tagja a végfokozat, más néven teljesítmény erősítő, már izzad a tenyerem, remegő ujjakkal várom a pillanatot. DE előtte még maradt nekünk a kisjelű erősítőkből néhány szösszenet,…..
AudioWorld DAC-os elektronok 2016.09.08 23:40:06
Akármennyire is szeretjük az analóg lemezt, meg az ehhez kapcsolódó, jó öreg lemezjátszó technikát, ma, a nagy felbontású digitális zene korában már semmilyen vita sincs arról, hogy a két formátum együtt kell létezzen a zenehallgató szobánkban. És ha valaki mégis az analóg felé billenti a mérleg…..
Vajdafy Dániel 2018.09.03 18:19:30
@Analoglued: Régóta olvasom a cikkjeidet és ez különösen sokat segített. Az ak 4495seq dac -et építgetem és tényleg nagyon jó. Sok mindent átcseréltem már benne de az opamp közeli kondik terén kissé tanácstalan vagyok. Pl visszacsat kondi meg az a 100pf ami a két bemenet(+ és -) között van(eredetileg kerámia). Elöre is köszönet...
Jahh és van eg Burson v6 vivid ha érdekel meghallgatásra szívesen kölcsön adom...
AudioWorld Eloxálásra várva 2016.03.09 21:28:43
Nos, elkészültek a panelek. Rögtön két változatban, az egyikben a már említett SFR-25 ellenálláskészlettel, a másikban ( itt a képen ) pedig a kulcspozíciókban DALE katonai ellenállásokkal, Welwyn W21-esekkel és még a szemfülesebbek egy HOLCO-t is megkereshetnek rajta. Érdekes lesz összehasonlítani…..