Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajt_kukac

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Vagy Mike él folyamatos pechszériában, vagy a UPC-nek tényleg megvan az a szokása, hogy időnként megpróbál a hűségidővel rendelkezők esetében is díjat emelni, eufémisztikusan mondva: módosítani. Mike nem hagyta annyiban a dolgot, és volt is, hogy sikerült valami köztes megoldást találnia. Aztán…..
Sajt_kukac 2017.07.10 15:29:37
@Kondom Keselyű: A vásárlók könyve el se jut a hatóságig, amit oda bekarcol a kliens, azt majd megválaszolja a szolgáltató. Ha a válasz nem tetszik kliensnek, akkor a választ lobogtatva mehet a hatósághoz eldöntetni, hogy kinek van igaza. A hatóság egy auditnál maximum belenéz hogy renden van-e kezelve a vásárlók könyve, de bővebben nem foglalkozik vele. A piszlicsáré kliens vergődések ki se jutnak az ügyfélszolgálatról.