Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wii

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clandestino Cervantes, a tintahal 2012.08.07 20:42:29
Amikor Cervantes, Lope de Vega és Góngora megteremtették a spanyol irodalmi nyelv alapjait, a spanyol birodalom felett soha nem nyugodott le a nap, és egyetlen helyes nyelvváltozat létezett: az, amit a madridi királyi udvarban beszéltek. Az Aranyszázad írói és költői nem is sejthették, hogy négyszáz…..
Wii 2012.08.08 08:31:35
@Gondolkodni Próbáló Birca:

Rengeteg példa van rá, még akár adott országon belül is. Mert miért is kéne valakinek tudnia a takarót "chileiül", ha egész életét mondjuk Venezuelában venezuelaiak között élte le?
Wii 2012.08.08 08:48:40
@Kelly és a szexi dög:
hungaro :) a "h" néma kiejtéskor - a többi biztosan stimmel :)
Szinte még egy napja sincs, hogy értekezni voltunk kénytelen a parttalan hülyeség természetrajzáról, és íme, a természet újabb kemény diót gurít elénk váratlan. És rögtön egy szakajtónyit.Mert az odáig rendben van, hogy egy oktatáspolitikáért felelős államtitkár szerint…..
Wii 2012.02.17 15:59:24
@ellenellenzék: Mivel az ellen ellenje tisztán matematikai/logikai alapon kioltja egymást, Te csak egy zék vagy. De az jó nagy :) Ekkora zéket még nem hordott a hátán a Föld, büszke lehetsz magadra!
Azt nem kell hangsúlyoznom, mennyire szeretem a Queen-t, de azt szeretném, hogy mennyire nem szeretem a Bohemian Rhapsody mindenféle komoly, vicces és viccesnek szánt feldolgozásait. Most azt hiszem, megtaláltam a téma koronázatlan bajnokát, a videón szereplő srác mindenképpen…..
Kedves olvasók! A Budapest Anno-n is beütött a nyár, így lassan én is átteszem a székhelyem a Balaton partjára, ezért a blog most 2-3 hétig biztosan nem fog frissülni. Augusztus vége felé remélhetőleg folytatjuk, addig pedig szép nyarat, jó pihenést és (vagy) bulizást kívánok…..
Lélegzetelállító. Szenzációs. A posztok címeit olvasva lassan egy bulvárlap színvonalát hozom, pedig nem a szenzációhajhászás a célom, egyszerűen csak odáig vagyok az utóbbi néhány reklámért. Ezúttal azért, mert a perui Young&Rubicam egy ezerszer lerágott reklámklisét…..
Wii 2010.04.22 14:49:41
@sztrelnyikov: A Las Malvinas egy bevásárlóközpont neve Limában...
1968-at írunk, a Deep Purple Rod Evans énekessel és Nick Simper bőgőssel a soraiban készítete el Shades of Deep Purple című bemutatkozó albumát, rajta a Hush című Joe South- és a Help! című Beatles-feldolgozásokkal. Aztán felvették Austin Powers gatyáját, és átruccantak az…..
Wii 2009.08.25 10:16:00
A Hush talán legjobb, igazi Hard-Rockos feldolgozása a svájci Gotthardtól származik, íme (Az A38-on is játszották, nem is akárhogyan):

www.youtube.com/watch?v=8ZeRwDM_tB4

Ezzel persze nem a Deep Purple I dicsőségét szeretném elvenni...

A Burn pedig - a Lazy mellett a legnagyobb Purple kedvencem...
Adrienn óvatosan fogalmaz, de szerintem ez bizony egy zsíros félrefordítás:A héten vetítette az HBO a Little Britain USA 4. részét. A legutolsó jelenetben David Walliams, mint Emily Howard elmegy egy zártkörű Sting koncertre. A narrátor így szól: Most pedig hallgassuk meg a Zsaruk…..
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
Bármilyen hihetetlen, lassan elindul az oldal! Lesznek itt Wii hírek, tesztek, előzetesek, videók stb... legalábbis ebben reménykedünk :)Üdvözlettel,Wii..