Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antisceptical

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja telefonmarketing hívást kaptam egy cégtől, melyben örömmel tájékoztattak arról, hogy az én lakóhelyemen is egészségnapot rendeznek, és ha szeretnék többet tudni az egészségi állapotomról, akkor melegen ajánlják a részvételt a szűrővizsgálatokon. Némi kérdezősködés után kiderült, hogy…..
antisceptical 2018.08.05 11:51:46
Jaj ne.. Ekkora baromságot, ez pont a te öntökönszürásod volt. Természetesen VAN különbség a macsek fogdosása és a szönyegröl lesodort ször között. SZEMMEL láthatóan. (elfelejtettem, hosszu szörü macsek)

Példa?Remélem tudod hogy a NEM látható macskanyál okozza az un. macskaallergiát, nem pedig maga a ször. Erre te azzal jössz hogy hány molekula kell a szönyegröl.. észbonto látni hogy kapcsol ki minden logikád.
Szóval inkább egy bizonyiték hogy nagyon is jól és érzékenyen müxik a teszt.

Az utobbi válaszaidban hajmeresztö szalmaszálakat keresel. Vadul szedsz össze mindent amit csak ki lehet találni csak hogy egy hajszálnyi esélye se lehessen semmi másnak csak ami neked tetszö. Ekkora vakság már simán veri a bolondos ezoterikusok légvárait. Ez a nyitott világszemlélet ami a nem ismertet akarja megfejteni?

SEMMI érdemlegeset nem csinálsz/probálsz, csak alienekröl fantáziálsz? Miért nem teszteled már le a saját allergiád? Ja várod a telet hogy pollent gyüjts?
Miért nem veszed a felkinált lehetöséget hogy magad végezd el a te általad megtervezett körülmények között? Ezekröl erösen hallgatsz. Semmi ismeröst nem találtál eddig hogy tesztelj? Pedig nagyon szeretném látni a tétovázó elkerekült szemeket. `
Arról is mélyen hallgatsz hogy a két labor pont ellenkezö eredményre jutott egyetlen elég ismert és elterjedt allergia kimutatásakor? Ja mert ilyen simán lehet, szószerint double blinded experiment.. persze, persze, ök.. mondjuk: szentek.