Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nms 19

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
wespeaklol Chelsea 3-2 Arsenal 2018.08.19 09:51:33
Kiváló, nagyon közönségszórakoztató mérkőzést játszott az angol labdarúgó Premier League 2. fordulójában a Chelsea és az Arsenal a Stamford Bridge-en. A két csapat keretében összesen két angol játékos szerepelt: a hazaiaknál Ross Barkley kezdőként hatvan percet kapott, a vendégeknél Danny Welbeck a…..
A Manchester City ott folytatja ahol, abba hagyta. A Premier League (Manchester City) és az FA kupa (Chelsea) címvédője csapott össze vasárnap a Wembley-ben. Mindkét csapatban kulcsfontosságú játékosok hiányoztak, londoni oldalról: Eden Hazard, N'Golo Kanté és Thibaut Courtois, manchesteri oldalról:…..
GARY ANDERSON az első meccsét, Roydem Lam ellen foglya majd lejátszani. A tornán 8 ázsiai játékos, 8 PDC sztár ellen küzdhet meg a címért. A versenyt a shanghai, Pullman Hotel Shanghai South-ban tartják.   A múlt hétvégén megrendezett, US Darts Masters bajnoka (Gary Anderson), a hongkongi…..
PDC közzétette a február 1-jén kezdődő darts Premier League első fordulójának párosításait. A nyitófordulót a dublini 3Arénában rendezi az új főtámogatót szerző PDC (Unibet Premier League). Mint korábban kihirdették 4 újonc is meghívást kapott a tornára: G. Price, M. Suljovic , D. Gurney , és a…..
Tegnap este folyamán megtörtént a 2017-es BetVictor World Matchplay sorsolása. Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni a mérkőzéseket, azok résztvevőit, az esélyeket egy kis szubjektív véleménnyel tűzdelve...
9 Nyíl Nyihao, Mr. van Gerwen! 2017.07.07 19:41:29
A tegnapi nap után a mai napon a negyeddöntőket, az elődöntőket, illetve a döntőt is lejátszották Sanghajban, a Shanghai Darts Masters keretei között. Nézzük, milyen eredmények születtek...
nms 19 2017.07.07 21:12:40