Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franci Szegedi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttem, ellenőrzöm, hogy igazak-e a hírek a Nemzeti Konzultáció internetes felületének gyengeségeiről. Alig egy órán múlva már egy tömeges hamisítást elkövető csaló nézett vissza rám a tükörből. Hiszek a nyilvánosság erejében, úgyhogy publikálom az eredményt, aztán vihet a TEK. Komolyan…..
Németh Szilárdról eddig is tudtuk, hogy negatív tudattal rendelkezik.Érdemes lenne rajta elgondozni, hogy volt képes eddig életben maradni.Van már annyira hülye mint Kósa Lajos, csak az már miniszter, ő pedig még egyelőre a párt alelnöke, és sorosügyi szakértő.Szilárd minden egyes szereplésekor ékes…..
Siralmas, egyúttal borzasztó távlatokkal kecsegtető MSZP-s belháború zajlik, amelynek során a miniszterelnök-jelölt árulónak nevezi az MSZP elnökségi tagját. Majd ahelyett, hogy ezt bizonyítaná és kivágná a pártból az illetőt, szakpolitikai feladatokkal bízza meg azt, akit árulónak nevezett. Akkor…..
Bayer Zsolt szerinte "hűvős és mértéktartó módon" fogalmazva "marhának", "argentin libsinek" és "migránsnak" titulálta a Szentatyát. Majd azt is kihangsúlyozta, hogy „ne képzelje azt, hogy amit ő (Ferenc pápa) mond, az isteni kinyilatkoztatás, egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen…..