Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Starchild

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bikiniszezon Véznák kontra dagik 2009.06.13 18:11:00
Láttátok már a Viasat3 fogyós műsorát? Arról van szó, hogy két kóros evési zavarral küzdő embert hoznak össze, hogy egy héten át cseréljenek étrendet, és ismertessék meg a másikat a saját érzéseikkel. Az egyik alany ezúttal egy 43 kilós kétgyerekes anyuka, aki napi átlag…..
Starchild 2009.06.14 21:50:09
Sziasztok! Már egy ideje olvasgatom a blogot, egyre jobban kezd elvadulni... Node ami a lényeg, annyi hülyeséget olvastam itt össze, hogy most kb kisregényt írhatnék, ha mindenre reagálni akarnék. Első, a kajanapló.. Nekem ott nagyon furák az értékek, akárhogy számolom, nekem minimum a duplája jön ki, és szerintem ez egy fogyókúrához sok étel. (más, hogy nem vagyok szakértő, csak a saját igényeimet ismerem) Aztán a sport. Nehogy már valaki azt mondja, hogy nem élvezetes, mert akkor az még nem találta meg a nekivalót. Nekem is van még súlyfeleslegem, de karácsony óta elég tetemes mennyiségtől szabadultam meg. Egyre jobban vagyok, pánikbetegségem (ami miatt egy időben semmit nem csináltam, csak tespedtem) elmúlt, fittnek érzem magam, stb stb, csak jót tuok mondani. Másik, hogy volt az az igazi nő vita. Én nem tudom, de 100 kg közelében szenvedés az egész, mármint nem kellemes, vontatott, olyan nem is tudom, 20 és 50 között mind egyforma. (meg persze a kivételek, de akkor is, öreges) És ne mondja nekem senki, hogy nem jobb egy egészséges testsúly közelében megállapodni, egy egészséges éeltmódot kifejleszteni, máson is filozni, mint az evésen, stb stb... Kicsit összecsapottvoltam, majd sorban kommentelek témákhoz.
Szóval ez a műsor tipikusan Zone Club szint, persze ebből is lehet sót csinálni, akkor miért ne, sok nő meg nézi, ahelyett, hogy elmenne mozogni egy kicsit.
Alli (mindig Aldit akarok írni, csomószor átjavítottam:D).. Nem tudom miért hiszik azt az emberek, hogy bevesznek vmit és a tv előtt tespedve lefogynak tőle, meg össze vissza ehetnek bármit.. (Főleg ennyi "minőségi" étel után, amit manapság gyártanak..) Főleg, hogy ezek szerint az a hatásmechanizmusa, hogy kijön a zsír, tehát emiatt nem eszel zsírosat, azt tabletták nélkül is meg lehetne csinálni, a megmaradó összegeket meg lehet nekem utalni... :D
Starchild 2009.06.15 14:52:14
@genyanya: Nem is voltam soha 100 kg-s :D Mellesleg ha jól látom, ott volt zárójelben, hogy tisztelet a kivételnek. No nem baj..:P És igen, már egy hete csak a zsíroskenyérre gondolok, imádom, amikor szépen fénylik tőle a szám, jobb mint a szájfény :D Csak sajnos az Alli miatt nem csak ott lennék fényes :D:D Másik meg, ha jól értelmezem saját agyam szüleményét, akkor ha neked a te súlyod egészséges, magasságodhoz testalkatodhoz megfelel, egészségi problémád nincs, akkor nekem holmi kevés közöm van hozzá, hogy hogy élsz. Az már más kérdés, hogy nem mindenki olyan, mint te 100 kilósan. (Vagy nem tudom, te mennyi vagy, válaszod hangneméből, ingerültségedből gondolom, hogy közelében). Sértegetni nem akarok senkit, mindneki úgy él, ahogy akar, de véleményem az lehet, mint neked is. Minden jót!
Starchild 2009.06.15 18:59:02
@trollkotze: utána meg ez is ott volt: " (más, hogy nem vagyok szakértő, csak a saját igényeimet ismerem) " :)
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
Pilu Bodies 2008.06.05 13:21:00
 Hölgyeim és Uraim! Itt láthatóak a tudomány jegyében, Kínában, direkt erre a célra agyonlövetett emberi preparátumok! Vér, hullaszag, megnyúzott csecsemő! Tessék csak tessék! Jöjjenek, csak jöjjenek! Erre csak erre! Felnőtteknek hétköznap 3300, hétvégén 3900 HUF!…..