Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blasch

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik akkor, ha keresztezzük két olyan ország gasztronómiáját, ami a földgömb két legtávolabbi pontján helyezkedik el? Egy magyar új-zélandi mashup elég bizarrul hangzik, de egy mongol-argentin BBQ-ra bármikor befizetnék. Na de mégis mi történik akkor, ha kultúrájában, nyelvében, vallásában,…..
A Nordic cuisine már egy ideje nem az egyetlen érdekesség a gasztrotrendek között, a nemzetközi evőközönség elkezdett új, eddig ismeretlen terroirokat keresni magának. Így került Peru a nemzetközi érdeklődés középpontjába, hiszen itt valóban eddig nem ízlelt alapanyagokkal találkozhatunk. A világon…..
Az a maréknyi ember aki követ Instán és/vagy Facebookon, észrevehette hogy a hétvégét nem a szokásos gyapjúzokniban való vacogással töltöttem Helsinkiben, hanem fesztiváloztunk egyet Poriban. Szabadtéri zenei fesztiválon utoljára 10 éve jártam, akkor is csak az ingyenjegyek miatt voltam hajlandó…..
blasch 2017.07.18 15:10:15
Chotto Matte!!!És ez?? www.youtube.com/watch?v=AiHsGZCzUHQ
Persze mínusz nyugati parti cukormáz
Kyuri koreai barátnőmmel az egyetem alatt ismerkedtünk meg Finnországban. Azóta évente szoktunk összefutni, hol nála Ázsiában, hol nálam Európában. Tavaly egy makaói-hongkongi túrához csatlakozott hozzám, idén pedig egy belga-holland nyaralás amszterdami szakaszához kaptam meghívót. Lefoglaltam a…..