Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horvath Győrgy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május elején több oldalon is arról lehetett olvasni, hogy a TV2 fel szeretné éleszteni egykoron legkedveltebb, a nézettségi versenyben is előkelő helyen végző vetélkedőjét, a Gundel Takács Gáborral összeforrt Áll az Alkut. Tavasszal azonban annál többet, mint hogy folynak az egyeztetések, egyik fél…..
Horvath Győrgy 2017.07.14 12:56:44
Hamarosan visszatér a TV2-re az egykori sikerműsoruk, a talán legkedveltebb hazai vetélkedő, az Áll az alku. Ez az a "táskanyitogató" műsor, amit egyértelműen Gundel Takács Gábor és a soha nem mutatott, rejtélyes bankigazgató személye tett sikeressé. Nos, ma kiderült, hogy csak utóbbit "látjuk" majd…..
Úgy  látszik tényleg visszatér a táska nyitogatós népszerű vetélkedő az áll az alku a tv2-re egyenlőre nem tudni hogy ki fogja vezetni feltehetőleg Gundel Takács Gábor és még az időpont sem biztos de valószínűleg ősszel.Ezzen a linkkel keresztül lehet…..
Horvath Győrgy 2017.07.09 21:28:26
@Szabolcs Péntek: légyszives megnézed majd hogy jol regisztráltam és a feleségem is regisztrált és asztis megtudnádnézni a feleségem ezen a néven regisztrált Horváthné Vadász Zsanett köszi a segitséget elöre is
Horvath Győrgy 2017.07.10 14:11:34
@Szabolcs Péntek: Köszi hogy megnézted és már facebookon bejelöltünk amit irtál a csatornaklubon remélem hogy be is jutunk játszani mert nagyon szeretnék bejutni