Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eligius

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik részénél tart a közmédia gyerekcsatornájának vetélkedője, A legokosabb osztály, amiben első ránézésre minden adott volt ahhoz, hogy sikeres legyen: cuki gyerekek + érdekes állatok + verseny - az egyenlőségjel után mégis az inkompetens balfaszkodás jött ki…..
Sama 2008 - Kíséretek 2008.09.04 19:38:00
Nem is mennék messzebb ennél a blognál, ha már tudnám most, amit most tudok. (Hú de bele lehet gabalyodni ezekbe az igeidőkbe annak, aki a jövőből ír vissza a jelenbe. Vagyis jelenből a múltba, ami most már megint jelen. De nem most most, hanem akkor most. Azaz, amikor olvassátok.…..
Sama Milliomosok leszünk! 2008.07.10 18:07:00
Rákok figyelem, megvan mivel keressük ronggyá magunkat a nyáron!Nyáron minden turista sok pénzt akar nekünk adni -ez alapvetés. Csak annyi a kérdés, mégis milyen címen tehetnék ezt meg. Na, hát itt van a legjobb ötlet a világon, csak egy videó meg egy leptop kell.Az…..
Eligius 2008.07.10 20:20:05
Habár eddig mindig kudarcba fulladtak kisérleteim, és kemény elutasításba kellett ütköznöm mégis ismét meghirdetem azt, hogy VASÁRNAP FOCI(!!!!!) 11-kor(igen... előttevaló este nem tanácsos bulizni és sokáig kimaradni kivételesen...). Ha minden igaz akkor mammut 1 előtt…..
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Sama Régi emlék 2008.06.17 23:55:00
Talán igaz sem volt, annyira földöntúli emlék, amely eszembe jut így féltiztenkettőkor...Kb ugyanígy ülök itthon, a gép előtt (höhö ez nem változott...), eccercsak rezeg a mobilom, és egyik volt osztálytársam mongya, mit kéne. Két órával később harmadmagammal…..
Sama miért 2008.06.05 21:08:00
Előre bocsátom: hosszú lesz. Lehet, h csak Benya reagál majd rá, lehet, h ő sem. De ezt ki kell írjam magamból, mert begyullad, ha nem jön ki.Tanulni kéne, ez alapvetés. Miért? Mert vizsgaidőszak van, mert jó pap holtig tanul, mert itthon letolnak, ha nem megyek át a…..
Eligius 2008.06.15 18:41:21
Csak még annyi.:) Hogy miért hiszed, h ezek jó érvek?:D Olyan fogalmakra építesz, amik szinte mind csak feltételezések.:) Nem fogok minden példát kivenni, mert kicsit sokat írtál, de néhányat azért kiemelek a teljesség igénye nélkül.:)

"Én meg azt mondom, Occam. Ugyanannyi okunk van feltételezni az élet értelmének a meglétét, mint Mickey egér létezését és ez nekem kevés. Nem azt mondom, hogy minden kétséget kizáróan nincs értelme neki, csak, hogy elenyészően valószínűtlen az esélye annak, hogy van."
-Ez így van.:) De ez mit bizonyít?:D Semmit. Csak azt, h a tudománynak fingja nincs arról, h Miért.:D

"Szóval azt kéred tőlem, hogy ne kössek bele abba amivel nem értek egyet, hiszen ezek 'csak' vélemények, nem pedig bizonyitott elméletek. Eszedbe sem jut, hogy az elméletek is vélemények és a véleményke is a háttérben megbúvó (néhol naív) elméletek vállán nyugodnak? Ettől még az én reagálásom is CSAK vélemény, a kérdés az melyikünk véleményéne bír több alappal, melyik fedi jobban az áhított(?) igazságot."
-a kérdésre a válasz egyértelmű. Az enyém.:D:D:D Viccet félretéve, nem hoztál fel olyan érvet, ami eldöntötte volna a vitánkat. Te azt mondod, h "Véleményem szerint valami ami a fogalmi rendszerünkön kívül semmiféle 'életjelet' nem ad magáról, nem a nem léte, hanem a léte szorul bizonyításra.". Ez körülbelül olyan, h egy román gyerek elszigetelve él egy faluban és soha nem hallott még Párizsról, ezért természetesen számára nem is létezik. De amint az elszigeteltségből kikerül, valószínűleg megismeri, tehát létezni fog számára is. Fordítsuk le: Egy tudós kutat valami után, ám kísérlete félresikerül és egy teljesen más valamit fedez, talál föl. Tovább remélem nem kell ragoznom.:) Nem túl erős az érved ebben az esetben sem.:)

"Természetesen nem hiszem, hiszem viszont, hogy az okság a világon belül működő dolog, azon kívül, tehát például a világ keletkezésekor, nincs értelme beszélni róla, mint ahogy az idő folyásáról se. Azt is elképzelhetőnek tartom (hipotetikusan mindenkép), hogy létezhet olyan értelem, ami nem ennyire kötött az idő dimenziójában, mint ahogy például mi sem vagyunk olyan kötöttek a tér dimenziójában, mint egy baktérium, és egy ilyen életformának nyilván nem sokat mond az okság fogalma. Kérdés, hogy ilyen körülmények közt kialakulhat-e egyáltalán az élet, bár vannak elméletek arról, hogy a világ maga is evolúciós folyamat eredménye és folyamatosan új világok szültnek a fekete lyukak 'túl oldalán', a szinguralitásra jellemző némileg megváltozott belső szabályszerűségekkel.. Érdekes elgondolás!"
-Miből gondolod, h van olyan, h "világ kezdete"? Azért mert mi emberek csak kezdet és vég időintervallumban tudunk gondolkodni. Korlátoltak vagyunk. De korántsem biztos, volt ilyen kezdet. Persze ez is hipotézis, de te is nagyon szeretsz hipotézisekkel érvelni.:D Nem túl erős érv ez sem.:)

Rengeteg példát tudnék írni, de sajnos a holnap egyetemes állam- és jogtöri és a római jog szigorlat miatt enyhén fáj a fejem.:D:D:D
Na megmondom mi a szitu:FOCIIIII!!!!!!!!!!!!Szombat 11:00 Mammut 1 előtt.Barna jön, Dorci öccse (Gergő) is jön  és elvileg hoz embereket. Dénes hazaugrik...Fleko lesz a kapus...mindenki ott lesz!Mindenki hozzon magával még valakit!Az ideális az ha legalább 8-an vagyunk...
Sama Csocsóőrület 2008.06.01 11:37:00
A horvátok kikaptak 1:1-re, Juhi elégedett, 20 csocsóbábú lendült eccerre a magasba és 13 labda repült eccerre a gólvonal felé...  ...a ford meg a szimpatius jófiú főhősöké maradt. ..
Eligius 2008.06.01 19:17:04
Sama Este Ingyen Zagar? 2008.05.30 09:51:00
Ma este Szabadság tér 9 Zagar koncert ingyen? Érdekel valakit? Én tuti ott leszek... ..
Sama :D 2008.05.29 16:49:00
Ti vágtátok, h a "Blaha téri Maugli" szülőotthonába riportot csinálni zarándokolt stábot kirabolták a kamera láttára a cigók? :D:D:D LOL  ..
Sama Bizony... az élet szép :) 2008.05.29 00:12:00
Update: Ja és elevenítsünk fel egy régi klasszikust, egy aktuális klippel "aláfestve": http://index.hu/video/2008/05/29/toltott_kaposzta_halozatot_az_usa_ba/Szolid kis szösszenet, hogy jól induljon ez a csütörtök hajnal is...http://www.collegehumor.com/video:1691441..
Sama Dió a gödöllői csodakaller 2008.05.24 15:22:00
Mai napi blogajánló:kaller.blog.hu..
Eligius 2008.05.25 16:31:58
ez komoly... http://addict.blog.hu/2008/05/25/elkepeszto_animacios_film_falfestesekbol..
Eligius 2008.05.25 21:57:27
A sztori a következő: Felszáll egy hölgy Gödöllő, Erzsébet parkon. Odamegyek hozzá Palotakerten (ott értem el), és a kezembe akar nyomni egy százast.Utas: "Erzsébet parktól jövök, leszállok, köszönöm."Dió: "Gödöllő végállomás következik, mindenki leszáll.…..
Na gyerekek akkor szedjük össze magunkat.Ami adott: néhány lelkes amatőr(mi), és a moszkva tér mögötti szakadt focipálya(passzol hozzánk).Ami nincs: egy konkrét időpont ami mindenkinek jó.Várom a kommenteket sürgősen (mert pénteken v. szombaton kéne menni focizni)Nekem ezeken a…..
Sama Utódok harca 2008.05.08 10:55:00
Mindegy, hogy Magyarország foglalja el Romániát, vagy fordítva, hiszen mindkét esetben egy ország lesz a kettő.Mégis aggasztónak találnánk, ha most aszondaná Románia, h lerohanja kis hazánkat. Mert mindkét esetben lenne egy domináns terület, a rajata azért többségben…..
Eligius 2008.05.15 18:10:41
Sama Na mi a mi? Miami. 2008.05.11 10:41:00
Na mi a mi? Ez most egy poszt vagy mi? fasza.Erről mindig Miamira asszociálok... :)http://www.youtube.com/watch?v=LGkurWAXgZsAmúgy hogy folytatódott a tegnap este? Amúgy aki ma nem jött kosarazni azt élve feldaraboljuk, és megetetjük a disznókkal. Ja és kihagyta a nagy amerikai…..
Természetesen az egész csak egy elmélet, de mivan ha.....ha félreértettem a Petit. Úgyértem a kezdetektől fogva. Vegyük a South-Parkot. Ha utólag modellezhetném a prepubertázsom kortárs csoportját, azt mondanám én vagyok Kyle, Peti nem más, mint Stan és a Dénes a Cartman…..
Villódzó képekkel pakolták tele az Epilepsy Foundation weboldalát. Az FBI nyomoz. ..
Eligius 2008.05.08 22:12:06