Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svejk_a_derék_katona

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most csak Zsófikaaaa: Gyer-mek-tra-vi! ..
retro gastro Kapros-túrós lepény 2011.04.05 10:17:00
Vendégposzt mutant-tól   Nem is tudom, mikor ettem utoljára, de imádom felidézni az ízét. Gyerekkoromhoz köt a kapor és a túró ezen frigye. Sosem felejtem el édesapám izzadt homlokát, ahogy a 30 fokos melegben készítette nekem. Merthogy leginkább én szeretem:) A sütő…..
svejk_a_derék_katona 2011.04.05 12:44:46
Bakács Tibor Settenkedő szalámi replika! Egyenesen a Tesco-ból!Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Legyen Ön is részese a médiatörténelemnek és vásárolja meg ezt a teljesen egyedi, 100%-osan valósághű, Bakács Tibor Settenkedő  replika szalámit. A szalámival nem…..
svejk_a_derék_katona 2011.02.13 08:51:12
Minden kerületi polgár biciklire ülhet, és azzal közlekedhet az önkormányzat és egy kerékpár forgalmazó cég összefogásának köszönhetően. Az új kölcsönző április 23-án nyit. 2009-ben Óbuda-Békásmegyer önkormányzata Bús Balázs polgármester javaslatára 20 db…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Csaba hívta fel arra a figyelmünket, hogy az ismert pizzéria nem akar szóba állni a legostobább internetezőkkel. A jelenséget csak üdvözölni tudjuk, reméljük, a donpepések meg csak akkor küldhetnek levelet kifelé, ha fel tudják sorolni a carbonara hozzávalóit...
svejk_a_derék_katona 2010.08.03 07:04:07
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
svejk_a_derék_katona 2010.06.14 16:01:47
@JoóGabi:
L Hamilton F Alonso
Pit Lane 22.790 Pit Lane 21.277
Pit Stop 4.0

ez ugyan csar részadat mert a pit stop -ot csak Alonso hoz írtak
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Tisztelt Pártelnök Asszony! Szeretném felhívni a figyelmét arra, az általam elsőként megfigyelt, és a valószínűség magas fokán is bizonyítottnak tekinthető paranormális jelenségre, amely a Szabad Demokratákkal való szövetkezést kíséri. A veszély rendkívüli: az ön,…..
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
svejk_a_derék_katona 2010.01.19 22:02:16
Hétfőn szerződtette a brazilt a Williams, így jövőre is lesz helye, átlépi a 300 F1-indulást, épp nálunk ünnepel.A brazil 288 GP-nevezéssel fejezte be a 2009-es szezont, tavaly döntötte meg az addigi csúcstartó, Riccardo Patrese 256-os rekordját. Bár nem indult el mind a 288…..
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
Pénteken megvizsgálták a brazilt, a tesztengedélyt megkapta, de a Ferrari vasárnap este közölte, futamon a következő két hónapban nem indulhat, biztosan csak jövőre tér vissza.Hétfőn Fioranóban a 2007-es autóval köröz Felipe Massa, két és fél hónappal hungaroringi balesete…..
svejk_a_derék_katona 2009.10.12 15:17:17
Elképzelhető, hogy a következő szezon rajtjánál újra ott lesz a Szingapúr-balhé főszereplője, a Campos Metá színeiben.A Forma-1-egyik új csapatát az f1-live.com szerint apja, Nelson Piquet is pénzelni fogja, így akadna hely a Renault-csalást kitaláló, de vádalku miatt…..
svejk_a_derék_katona 2009.10.10 14:32:14
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
Nagyon mérges lettem, hogy HOGY LEHET ÍGY VALAKIVEL SZAKÍTANI? pedig már nem is szerettem. Azóta kerülöm, mert ez annyira bántott , hogy megbeszélés nélkül/előtt kiírja, és így akarja közzétenni, hogy már nem vagyunk együtt... Szóval szerintem ez elég szánalmas.   A kép…..
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
A vagyonvédelem területén általános a bejelentés nélküli foglalkoztatás, illetve a szabadságok s a fizetett ünnepek ki nem fizetése. A levélírónak is ez volt a problémája. Mire kiharcolta a törvényekben is rögzített jogait – bejelentés, szabadságok kifizetése  -,…..
A megértés nagykövete mostanság néhányszor tiszteletét tette egy-egy levéllel itt a blogon és ennek megfelelően sokszor el lett küldve még a mostaninál is melegebb éghajlatokra, ennek ellenére még mindig nem adta fel és ismét jelentkezett, ezúttal a parkoló autót lezúzós és…..