Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaq Draco

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon posztot. A mandinerről ne írjon posztot.…..
Jaq Draco 2012.11.26 23:38:29
@jotunder: Van egy tanszék valahol az univerzumban, ahol nyílt titok volt, hogy MAK államtitkársági vagy minisztériumi osztályvezetői kinevezésért ácsingózik, amennyiben 2010-ben a Fidesz nyer. Nem lennék meglepve, ha jó Attilánk a győzelem éjszakáján kiváló orosz pezsgőt hűtött volna be, és iddogált a medve bőrére. A politikai karrier elmaradt.
Az univerzum távoli tanszékén sokan döbbentek meg a mai napon. Teljesen világos, hogy Molnár tanár úr csalt. Jogosulatlan előnyben részesített egy politikust, vélhetően a jövőbeni megtérülés reményében.
Ügye nem politikai kérdés, nem kéne annak lennie. Minden kifogásolható viselkedést tanúsító embernek el kell távoznia a felsőoktatásból. Talán tényleg lehetne politikus, elég nagy gazember hozzá.
Konzervatórium Az élő szobor 2008.05.06 16:01:00
"Ismét megtalálták Antall József egykori miniszterelnök Pestújhelyről immár második alkalommal eltűnt mellszobrát." Így kezdődik a hír. Groteszk, nem? "Ismét." Antall egy másik, I. kerületi mellszobrának sincs sokkal jobb sora: azt rendszeresen vörös…..
Jaq Draco 2008.05.07 12:49:45
Érdemes lenne két külön szálon elindulni. A szoborfestegetők és a szoborlopók nem egyazon társaság.
Beszéljünk először a tolvajokról, ez rövidebb fejezet. Egyértelmű, hogy az igen tisztelt és nagy mértékben elnyomott cigány honfitársaink keze van a dologban. Egyszerűen bevitték a MÉH-be, ahová egyébként való is.
A festegetők más kérdés. Ők az érzelmileg túlfűtött, és értelmileg alultáplált honfitársaink. Nem értem, miért nem elég nekik, ha egyszerűen leköpik. Minek pénzt költeni festékre? Az az ember annyit nem ért soha. Mert mit is köszönhetünk neki? Például a választási ígéretek be nem tartása szokásának meghonosodását. 90-ben megígérte a demikratikus reformokat, az elszámoltatást. Egyikből sem lett semmi. Helyette lepaktált a kékekkel (SZDSZ), akik egyébként a vörösök (MSZP) gyermekei voltak. A kékek információhoz juttatták, amit elsősorban zsarolásra használt fel. Gondolok itt a titkos szolgálatok anyagaira. Zsarolások tucatjaival megerősítette hatalmát saját pártjában, elűzve az alapítótagok 90%-át. Úgy látszik, ez azóta is divat az MDF-ben. Mármost a kékek azért segítettek Antall hatalmát megszilárdítani, hogy a vörös szülőket visszacsempészhessék a köztudatba. Antall a kezükre játszotta az országot.
Mindezen gaztettek végrehajtása után volt pofája a hoppon maradt nép képébe vágni, hogy "tetszettek volna forradalmat csinálni". Miközben csupán azért nem lett forradalom, mert ő megígérte a választásokon, hogy leszámol a diktatúra fenntartóival és haszonélvezőivel. Antall becsapta a magyarokat. Ennek ellenére megérdemli a szobrot. Megérdemelné, hogy a kékek és a vörösök évente elzarándokoljanak hozzá, és megható beszédekkel, koszorúkkal róják le hálájukat.