Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmp (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta először lehetett hallani arról, hogy a Szentkirályi ásványvíz példáján felbuzdulva, vagy esetleg azzal egyidőben a Visegrádi víz is a fejébe vette, hogy egy kiöregedett nemzetközi sztárral próbál lendíteni az ismertségén, azóta követeli rajtuam egy emberként mindenki,…..
Vőfély Sanyit meglegyintette a sikertelenség szele, ugyanis a mátészalkai Tescóban Thomson CD-játszót vett. Amikor elromlott, annak rendje és módja szerint ki is derült, hogy a Thomson időközben kivonult Magyarországról a sztori ekkor nem várt kanyart vett. Napsugaras részletek…..
gmp (törölt) 2008.05.29 19:43:44
Ezen a forró, májusi napon egy jó hírrel kezdem: hamarosan újból megnyit a világváros legcsodálatosabb kávézója a Lánchíd lábánál, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Sándor Palotára.Sajnálatos módon a kávézó működtetői nem örökre, hanem csak ideiglenesen kaptak…..
gmp (törölt) 2008.05.28 16:26:21
A cím nem elírás, nem a vicinális karmolta meg az Audi oldalát, hanem fordítva. Azt írja a Lánglovagok: Dátum: 2008. május 22. Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Leírás: A Kiss Ernő utcán a Pöltenberg utca felől a Lechner György út irányába tartó Audi a vasúti…..
Vigyázat hosszú lesz, de megéri. 170 km 7 óra alatt nem semmi... Na ez a szopás nem amikor tövig nyeled a calippot.. Üdv! nemrég bukkantam rá (tegnap :) ) erre az online MÁV-os panaszládátokra, és pont valmai hasonlót kerestem. Nem tudom hogy jó helyre írok e, de azt szeretném,…..