Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haircontrast

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A helyzet más, mint tavasszal. Akkor alig volt fertőzött, mégis leállt a gazdaság, most tombol a vírus, a termelés pedig zavartalan. Tetszik, nem tetszik, mindenki saját vérmérséklete szerint ítélje ezt meg, egy dolgot tehetünk, alkalmazkodunk a helyzethez...     A jól kinézetre való hajlam…..
Napjaink információ dömpingjében sokszor nehéz megkülönböztetni a valós és a valótlan híreket, különösen igaz ez a reklámokra. A hirdetések ugyanis mindig a legjobb színben tüntetnek fel egy terméket, mivel ez szolgálja a termék forgalmazójának érdekeit. Ha korrekt információkat szeretne begyűjteni…..
Ha hajritkulásod van, akkor Tparting. Ez egy olyan pepi pótrész, ami úgy fed, hogy a környezeted azt fogja hinni, hogy ez a saját hajad. Mert olyan természetes hatású.Ha kopaszodásod van, akkor New Me. Erről a hajprotézisről azt mondták vendégeink, hogy olyan érzésük volt, mintha kinőtt volna a…..
Tudjuk, hogy most nem ez a legnagyobb probléma, de mivel Téged is érinthet ezért hasznos beszélni róla. A legfontosabb kérdések megvitatására ott vannak a médiumok, mi inkább azzal foglalkozunk, ami a mi felelőségünk feléd. Anno pénzt fizettél nekünk hajpótlásodért, érthető, ha nem szeretnéd, ha…..
A RENDSZERRŐL: A HairContrast egy zárt értékesítési rendszerű cég. Ez azt jelenti, hogy termékeink nagy részét a lakossági érdeklődők közvetlenül nem tudják megvásárolni, csak az oktatásainkat elvégzett és a felhelyezési technikáinkat ismerő fodrász partnereinken keresztül juthatnak…..
Életünk egyik legmeghatározóbb tényezője az, miként éljük mindennapjainkat. Hangulatunk, a környezetünkhöz való viszonyunk, hozzáállásunk a különböző dolgokhoz, mind-mind függvénye annak, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Egy rossz hír, vagy egy betegség hosszú időre alááshatja ezt és mentálisan,…..
Kedves Csoport tagok! Ahogy kértétek megosztom a mai tapasztalataimat Veletek. Ma felkerült a T-parting. Hosszú vajúdás és majd egy évi dilemma után egy próbafülkében az izzadságtól összetapadt pár szál hajjal megszületett a döntés ,valamit tenni kell. Sokan próbáltak lebeszélni,többek között…..
   Szilvi nem akarta még magát 50 évesnek érezni. Ahogy közelgett a kerek évforduló, úgy érezte egyre jobban, hogy görcsbe rándult a gyomra. Már lelki szemei előtt látta a nagy boci szemeket és az álszent megjegyzéseket: "ez nem a világ vége Szilvia", vagy "jé, pedig nem is látszol annyinak".…..
A kopaszodás komolyan meg tudja keseríteni az ember életét. Nem csoda, ha elszenvedője minél hamarabb szeretné megoldani ezt a problémát. Vannak, akik a hosszadalmasabb utat választanák és vannak, akiknek gyors megoldás kell. Előbbiek hajbeültetést, vagy hajnövesztőszereket keresnek, utóbbiak pedig…..
   Képzeld el a szitut. Rövid kleopátra hajad van, de már napközben azon elmélkedsz, hogy az esti fogadásra mivel tudnád lenyűgözni üzletfeleid. (vagy a főnököd..:-). Előtted hegyekben állnak az iratok, délután prezi, mégis képtelen vagy a munkára koncentrálni, mert ezen kattog az agyad. Belenézel a…..
Rengeteg hajhosszabbítási technológia létezik és bizony komoly fejtörést okozhat a kedves érdeklődőnek az, hogy eldöntse, melyik lehetőséget is válassza, mi az, ami saját egyéniségének, stílusának és legfőképp hajszerkezetének a legideálisabb. Szögezzünk le egy komoly alapigazságot így az elején:…..
Amikor póthajról beszélünk, először alighanem a hajhosszabbítás jut eszünkbe, vagyis az az eset, amikor valaki nem tudja a kívánt hosszra megnöveszteni a haját, vagy egyszerűen csak nem tudja kivárni, míg magától megnő. Más esetekben is hasznos lehet ugyanakkor a póthaj, például akkor, amikor a…..
A kopaszodás az a jelenség, amit hagyományosan a férfiaknak tulajdonítunk, mint természetes, korral járó folyamatot, ami nem mindenkit érint, de elég gyakori. Ritkábban, de a nőknél is elő szokott fordulni kopaszodás, és bár sokszor az erősebbik nem képviselői is rosszul élik meg ezt a helyzetet,…..
Javában dübörög az idei esküvőszezon, és ilyen alkalmakkor nem csak a menyasszony szeretne tökéletes külsővel megjelenni.  Egészséges, dús hajból nem nehéz ünnepi frizurát csinálni, esetleg csináltatni. Ha hosszabb a hajunk, akkor pedig tobzódhatunk a lehetőségekben: kontyok, loknik, a hajszínek…..