Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horvath Zoltan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezető: Újabb nehéz témát vett elő Leah Remini, a szcientológiához kapcsolódó öngyilkosságokat. (Megjegyzés: A közismert magyar vonatkozású eseteket itt foglaltuk össze, bár ezeknél tudomásom szerint több is történt.) Borzasztóan szomorú téma ez (nem véletlen a címválasztás!), és azzal sem…..
Figyelmesen elolvastam, amit írtatok a kapcsolatmegszakításról a blogotokon. A következő a válaszom, illetve felvetéseim:   1) Azt végiggondoltátok, hogy ezzel tulajdonképpen mit mondtok? A Szcientológiából nyert összes szellemi fejlődés elveszhet amiatt, hogy valakit folyamatosan leértékel…..
Röpke 9 évvel az én blogom indulása után elérkezettnek látták az időt arra, hogy a konkrét vádakra megpróbáljanak reagálni, és rögtön 4 bejegyzéssel nyitottak. Velem ellentétben névtelenül csinálja "pár szcientológus". Ez lett belőle: Szcientológia: válaszok - blog (objektivszci.blog.hu) Egy…..
Ezt ma láttam. Szokatlan a hangnem, az utóbbi időben inkább az álszent, barizzunk mindenkivel típusú cukiskodás volt a divat. Úgy látszik, ez nem vált be, így előjött Ron által előírt, jól ismert arrogáns, "sose védekezz, támadj" típusú cikk a terjesztési csodafegyvernek szánt szcientologianeked.com…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)   Téma: az egyház viszonyai bírálóival, a szabad préda irányelv alkalmazása. Vendégek:Janet Reitman, a Rolling Stone magazin újságírója, az Inside Scientology c. könyv…..
Külső szemlélőként egészen viccesek az ilyen típusú kommunikációk. Sok okuk nem lenne örülni, de mégis egy "mérföldő jelentőségű" rendezvény megtartásával veregetik vállon magukat. Amelyet természetesen egy héttel előtte kezdenek el hirdetni. Egyébként meg biztos, hogy pénzszerzés és/vagy…..