Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Drága Gizikénk! 2010.07.06 16:24:00
                         ps: Az akváriumod fölött van egy üres hely a falon. Kitehetnéd, ha már ennyit dolgoztunk rajta.   ..
Szamárpad Hamis papírokkal 2009.10.06 13:45:00
  Mondhatni felsőoktatási alaptéma a nyelvvizsgák ügye. Ugye?! Már megint kiderült, hogy az idén egytemen, vagy főiskolán végzettek negyede(!), nem vehette át a diplomáját c-tipusú nyelvvizsgát igazoló papír hiányában. A Nyíregyházi Főiskola végzősei tartják a…..
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
A magyar államvasutakkal messzi időbe visszanyúló kapcsolatomból néhány emlékezetes pillanat ugrik be. Az első, amikor a Vácról induló utolsó személyvonatról lekésve, leintettem egy Pest felé készülődő olajjal megrakott 50 ezer tonnás tehervonatot. Mivel a masiniszta jófej…..
Mandiner blog Kurultaj 2008.08.05 14:31:00
 Magyar vagy? Ezt a kérdést szegezték drága főszerkesztőnknek áprilisban turbómagyar honfitársaink. Tényleg, ki a magyar? Vagy madjar? Családfával kár is kísérletezni, hamar kiderülne még a Gyurcsány takarodj! szlogent rovásírással mellére tetováló honfiúról is, hogy…..
w Ló rider 2008.05.07 06:00:00
Május 31-én ez a kis ország felmeli porba hervadt fejét. Büszkén a világ felé fordulunk, és megmutatjuk, hogy tudunk mi még. Lovagolni. Felszórjuk világvárosunk, Budapest emblematikus terét homokkal, és lovakat hozunk oda, hogy körbe-körbe ügessenek (ezt fogjuk vágtának…..
Inka 2008.05.07 10:02:17
Nem azért mondom, de a vágtára biztosan többen lesznek kiváncsiak, mint mondjuk egy gokartversenyre. Bár, van mondjuk XXI. századi lovaskocsi is, lásd itt: www.sportlo.hu/hungarian/news/egyloeros20080506.html

A lovival pedig leginkább az a baj, hogy nincs gazdája. Az mondjuk tényleg hungaricum, hogy nálunk ezt is tudjuk veszteséggel működtetni, de ha lenne mondjuk országos fogadóhálózat, akkor nyereséges lenne. (De mivel nincs gazdája, nincs aki ezt kiépítse)

A ló nem mucsi dolog, hanem elegáns és reprezentatív állat.

Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy minden állítással ellentétben mi nem vagyunk lovas nemzet. Az angolok például igen.