Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alyr

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas interjú került ki ma hajnalban az LFG.HU-ra (leánykori nevén RPG.HU): a Tűz és jég dala-ciklus régi-új fordítója, a Varjak lakomájával bemutatkozó Novák Gábor mesél benne arról, hogyan kötött ki a Battletech-regények és közel 80 másik könyv után George R. R. Martin…..
A nyugdíjba vonult kvízmesternek, Vágó Istvánnak azért kellett csütörtökön bíróságra mennie, mert még mindig ragaszkodik a véleményéhez: politikai okokból rúgták ki a Tv2-ből, harsogja címlapján a mai Blikk. A bulvárlap szerint "jókedvűen, mosolyogva érkezett tegnap…..
Tudom, tudom, George R.R. Martin regényfolyamának a címe nem Trónok harca, hanem A tűz és jég dala, aminek első részét hívjuk Trónok harcának, de mivel az HBO is Trónok harca címen emlegeti a könyvekből készített sorozatot, így nekünk is jó lesz egyelőre. A lényeg nem is ez,…..
A Winter Is Coming nevű blog szellőztette meg, hogy az HBO két további évadot szeretne a Trónok harcából, ráadásul a forgatásukat egyhuzamban tervezik. A regényfolyam harmadik, Kardok vihara című kötetét eleve két évadban akarták feldolgozni a készítők, szóval annyira nem…..
A kiváló első évad jelmondata a "When you play the game of thrones, you win or you die." volt, ezt cserélték most le a készítők a "The night is dark and full of terrors."-ra. Ne nagyon tessék elspoilerezni, miért! ..
comment:com Beperelte Vágót a TV2 2011.07.22 16:00:00
A csatorna megunta, hogy Vágó István állítólag politikai összefüggésben szokta előadni menesztését a TV2-től, ezért perre viszik a dolgot - tudta meg a Blikk.Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Vágó a Demokratikus Charta pécsi rendezvényén azt mondta szűk körben, hogy…..
Az HBO minisorozatot készít az Én, Claudius című klasszikus regényből, amihez a BBC2-t hívta partnernek. A sorozat producerei a Róma mellől érkeznek (Jane Tranter és Anne Thomopoulos), az írókról és a rendezőről egyelőre nincs hír. Robert Graves történelmi regényének…..
Alyr 2011.06.17 14:45:07
Vasárnap (nálunk hétfőn) befejeződik a Trónok harca első évada, Westeros történetétől tavaszig búcsúzunk, de legalább bőven lesz ideje mindenkinek elolvasni a könyveket, mert tessék elhinni, olvasva ez a történet is sokkal jobb, mint mozgóképen - ráadásul négy kötet már…..
A Trónok harca utóbbi három órájára senkinek nem lehet panasza, és ha jól sejtem, a követező háromra sem nagyon lesz majd, mert a nemzetközi helyzet, hogyismondjam, fokozódik, de kurvára. Ep. 8 Clip - Tyrion Walking With Bronn   Ep. 8 - Preview..
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
w Ló rider 2008.05.07 06:00:00
Május 31-én ez a kis ország felmeli porba hervadt fejét. Büszkén a világ felé fordulunk, és megmutatjuk, hogy tudunk mi még. Lovagolni. Felszórjuk világvárosunk, Budapest emblematikus terét homokkal, és lovakat hozunk oda, hogy körbe-körbe ügessenek (ezt fogjuk vágtának…..