Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeGrady

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
LeGrady 2013.06.09 03:38:39
@Polemius: Köszönöm az észrevételt, magam csináltam css-t, takarítottam, tördeltem, de ezek szerint nem voltam elég alapos :(
LeGrady 2013.06.10 04:05:16
@Polemius: Köszönöm a tanácsot. Átböngészem ezeknek is a tartalmát. Nekem csak Kindle-m van, és az már Calibre-vel lett konvertálva az epubból. A szoftveres olvasóval és Kindle-n jók az ékezetek, bár tagadhatatlan, hogy a sorközökön lehetne növelni. A html-ek-nél UTF-8 az encoding. Hol máshol kelhet ilyet beállítani?
LeGrady 2013.06.11 04:22:24
@Polemius: font beépítve, sorközök növelve, kindlegen használva - minden feltöltve
Intro Egy kis meaculpázással kell kezdenem. Ez a poszt nagyjából két hónapja keresi az idejét, hogy megírjam, és azóta jó nagy lépések történtek a témában. De legalább ezekről is ejthetünk szót. Téveszmék Sokan gondolják azt, hogy e-könyvet kiadni minimális költségből…..
Mondtam már, hogy mennyire rajongok a civil erőfeszítésekért? Újabb versenyző, név szerint Átlag János végzett tiszteletreméltó és hiánypótló munkát. Nem riadt meg a kedvezőtlen előjelektől, de összerakott egy helyes kis plugint, ami nem csinál egyebet, minthogy a…..
A MIO GPS szoftvere már több, mint egy éve nem frissíthető. GPS szakértő ismerősünk szerint az ok pusztán annyi, hogy a MIO összebalhézott a szoftvert biztosító LCP-vel, így utóbbi nem biztosítja a további frissítéseket, a felhasználók meg ismeretlen körforgalmakba és hidakba…..
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..
Tékozló Homár Életveszélyes IC 2008.05.06 19:17:00
Pszeudogyilkosság az OrientPécs Expresszen! Champi arra lett figyelmes, hogy a pécsi IC-n időnként nyitva marad az ajtó. Igen korszerűen videóra is vette a jelenséget, ahogy élményvonatozva, testközelből lehet élvezni a táj nyolcvannal suhanását. Lehet, hogy isten a részegek és a…..