Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thecupchanges

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszor vezetett az erdélyi csapat, a végén mégis a budapesti lila-fehérek jutottak be elsőként a Mol Liga vasárnapi döntőjébe. Az elején egy gyors Hozó–Sikorcin, majd egy még gyorsabb Hozó–Kiricsenko gólpárbaj után harmadjára már több mint három percig…..
Ritkán adja fejét ökölpárbajra Alekszandr Ovecskin, ám a Tampa Bay otthonában kétszer is találkozott Steve Downie-val. Elsőre kis pofozkodással letudták, de ahogy visszajöttek a páros büntetésből, egyből összeakadtak újra, hogy végérvényesen eldöntsék a vitát.…..
Elképesztő fölénnyel nyerte második mérkőzését a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. A történtek után egyre inkább bizonyosak lehetünk benne, hogy a hazai csapatnak valóban a divízió 1 középmezőnyben van a helye. Ehhez persze a további három…..
J. P. MacCallum szövetségi edző és segítői kihirdették azt a húszfős keretet, amely a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon harcba száll a feljutásért. Két kapussal, hat védővel és tizenkét csatárral vágunk neki, az első mérkőzésünket a spanyolokkal játsszuk…..
A várakozások felettit nyújtott válogatottunk, summázta a péntek esti Magyarország–Olaszország Pannon Hoki Kupa-mérkőzés tapasztalatait Énekes Lajos, edző, aki a két NHL-es múltú tengerentúli tréner mellett egyedüli magyar tagja a nemzeti csapat szakmai stábjának.…..
Thecupchanges 2009.11.07 18:07:52
Ancsin László szövetségi edző szombaton két fővel szűkítette az ifjúsági válogatott 29-es keretét. A végleges, 22-es névsort, a Minszkbe utazó csapatot szerdán hirdeti ki. Addig még jó néhány edzés és egy nagyon komoly mérkőzés vár a fiatalokra. Egy biztató meccsen már…..
Tizenegy éves, 85 millió dolláros szerződést kötött a Tampa Bay Lightninggal Vincent Lecavalier. A 28 éves csatárnak még egy idénye van érvényes kontraktusából, az új megállapodás azt követően lép életbe, és a 2019/20-as szezon végéig tart. A háromszoros All…..
A végéhez közeledik a folytatásos Malkin-regény, a Championat.ru szerint a Pittsburgh Tribune Review azt állítja, az orosz klasszis a napokban aláírhatja a Penguinsszel új, öt évre szóló szerződését, amelynek értelmében összesen 42,5 millió dollár ütheti markát. Ez évente…..
Jégkorong P a P ellen, D a D ellen 2008.05.08 16:18:00
Kezdődnek a főcsoportdöntők az NHL-ben. Beharangozunk, esélyt latolgatunk, tippelni nem merünk. Vannak tények, felsorolunk néhányat, beszéljenek helyettünk ezek.Pittsburgh Penguins–Philadelphia FlyersArra kevesen gondoltak, hogy a tavalyi szezon legpocsékabb csapata kiveri a 3.…..
Thecupchanges 2008.05.08 21:17:19
Lassan indul be a magyar átigazolási piac. Vagyis inkább mondjuk úgy: a hivatalos információk napvilágra kerülésével várni kell. A légiósok közül többen már távoztak. Kedden eldőlt, hogy az Alba Volán kanadai védője a német másodosztályba igazol.Az NHL-tapasztalatokkal is…..
Thecupchanges 2008.05.07 23:45:55
Afinogenov ütötte az elsőt, Ovecskin a másodikat, Fjodorov a harmadikat, Gorovikov a negyediket, a végén szépítettek a dánok, 4-1-es győzelemmel húzta be csoportja első helyét Oroszország, függetlenül attól, mit játszanak később a csehek az olaszokkal. És megint megsérült…..
Thecupchanges 2008.05.07 00:28:09