Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zahor103

47 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Mürzzuschlag apró kisváros Ausztriában, kevesebb, mint 9000 lakossal. Talán nem is ismernénk, ha nem itt érne véget a híres Semmeringbahn, mely Ausztria, sőt talán a világ legszebb vasútvonala. A vonal megépítése után a város egyből fontos szerepet kapott, és felkerült Európa…..
Ki ne gondolkodott volna azon, hogy milyen jó lenne körbeutazni a világot? Vedd elő a bakancslistádat, adunk 15 tippet, hova látogass el még ameddig megteheted! Lélegzetelállító élményekben lesz részed, arról biztosítunk! 1. Fedezd fel a korallok színének teljes spektrumát, a…..
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Egyáltalán nem új probléma (évtizedes, megsárgult fórumoldalak igazolják, hogy ez már régóta foglalkoztatja az emberiséget), de ha már egyszer előkerült az utcanevek kérdése, muszáj beszélni róla: mitől lesz egy tér tere?Valami furcsa logikánál fogva, ha egy csoport a…..
Már megy egy ideje a magyar csatornákon az a Maggi paradicsomleves-reklám, amiben egy jól szituált család két gyerkőce csúnya szavakat mutogat egymásnak a nyelvükön elrendezett betűtésztákkal. A szpot így is egész kedves, de egy olvasónknak köszönhetően most ráleltünk az…..
zahor103 2011.03.18 00:31:47
@Alapvető Emberi Jog: már alapjában is gáz másokat lefikázni, főképp, ha valaki nem is tud rendesen németül. Egyszerűen szánalmas. A helyedben gyorsan beiratkoznék két tanfolyamra:
1) német intenzív
2) a kulturált viselkedés alapjai
Hajrá! ;)
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
Egészen véletlenül tévedtem ide a tavalyi blogomra... most látom, hogy már december eleje óta nem is írtam semmit, ami nem csoda, hiszen azóta szinte levegőhöz sem jutottam... Viszont csodálkozva látom, hogy egész január-februárban minden nap minimum 3-4 látogató járt az oldalon.…..
Eddig valamiért eszembe sem jutott, hogy igazából belinkelhetném a cégem reklámvideóját :)) Legalább látjátok, hol dolgozom, és miket készítünk... ..
üzleti utak, tárgyalások, és ráadásnak két konferencia... meglehetősen rohamtempóban telt az ősz is...  ..
A bakancslista... ..
Subba Szupercukiság: Vérhörcsög 2010.11.06 10:00:00
Egyik kommentelőnk szerint az állat veszett volt, és a videó készítője azóta el is hunyt. Állítólag van is anyag a neten erről, csak oroszul, ha valaki lenne olyan jó, hogy utánaolvas, hálás lennék!..
zahor103 2010.11.06 18:19:45
@Laci Today: az nem úgy van, hanem emígy:
A sün makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok...
:o)
 "Bedobnám a köztudatba, most találtam. Jó volt nézegetni, vannak benne érdekességek." - írta Retekblog a link mellé, s ennél többet én sem tennék hozzá. Legfeljebb annyit, hogy kösz!..
Úgy látszik, az angliai T-Mobile továbbra sem száll le a flashmobokról, és még mindig látnak benne fantáziát. Amíg az eredmények visszaigazolják ezt, talán igazuk is van. A Liverpool station-ön megszervezett össznépi tánc, majd a nálunk is bemutatott, Pinket is felvonulható…..
helló! érdemes egy pillantást vetni az amerikában tegnap sugározni kezdett új telefonos reklámokra, van benne néhány budapest helyszín is: http://www.youtube.com/watch?v=EHlN21ebeak csináltam pár screenshotot is hozzá, én csak a városligetet, a hullámvasutat és a körutat ismertem…..
"Marci (Brit,4 éves) és Fülesincs (Skót,3 éves) idén került hozzám, Diósdról. Marci amilyen nagy, olyan mamlasz, Fülesincs mindig megpofozza... A "világítós" szemű cica, az saját nevelés. A gipsz az valószínű egy függönymászás…..
CzibereBlog Albérlőtársam 2010.10.08 23:49:04
Tapasztalataim szerint a litván fizikusok az agyuknak nem azt a részét használják a munkájuk során, mint a hétköznapi életben. A hétköznapi rész ugyanis el van csökevényesedve. Ez a gyerek például tökéletesen alkalmatlan mindenféle társadalmi életre. Egy hete, őt is meg…..
Csupán néhány fotó, amikből azt gondolná az ember, ma mást se tettem, csak várost néztem. Pedig nagyon nem. Tárgyalás volt egész nap. Kivéve az ebédet és a vacsit, illetve a dugóban állást.A fotók előtt néhány hívószó:- ettem galambot :S- ettem a döglött hal hatalmas…..
Vacsora Frankfurtban, reggeli Dubaiban, ebéd India fölött, esti sör Jakartában... és Zahor haja még mindig ugyanúgy tart... :))Ezeket a sorokat egy zavarba ejtően nagy lakosztályon írom Jakartában, ahová fémdetektoros ellenőrzésen keresztül jöhettem be, majd miután a hordárnak…..
Elkészült a videó a Dom-mászás első napjáról: ..