Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csimby

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
Csimby 2012.06.02 11:14:19
@szempontpuska:
egyikük sem fake:
kozlony.magyarorszag.hu/pdf/11866
Gazdaságtervezésért Felelõs Államtitkárság állományában vannak 2011 október ill. december óta.
Csimby 2012.06.02 12:21:33
@Apeiron: Több Vadkerti Virág is virít a nemzeti együttműködés mezején, szerintem ez nem ugyanaz a csaj, ő ugyanis teljesen publikus facebook-on, míg Kettes szerint a mi Virágunk elrejtőzött itt a nagy nyilvánosság elől.
Egy szép napon azonban mindkét eb szempontjából módfelett kínos és meglepő esemény történt: a kerítés alapos javításra szorult, s e célból egy részét lebontották. A hegynek fel vezető tizenöt méteren megvolt, a Duna felé eső fél hosszon hiányzott. Bully meg én fentről…..
- Mindketten tudjuk, hogy valójában szó sincs döntési szabadságról. Miért nem húztak egy vonalat január elsejével: akkortól mindenki visszakerül a tb-be, oszt jónapot.- Mert az államosítás lenne, az pedig ellentétes egy konzervatív polgári kormány közgazdasági…..
Többfajta kajázós szubkultúra létezés: valakik műanyag edényekben anyuka főztje otthonról cipelés vagy futárszolgálattól rendelés, délben csoportosan konyhába bevonulás, 1-2 mikróban percekig melegítés, gecinagy sor kialakulás! Válogatós, vegetáriánus, pattanásos csajnak 5…..
Subba Képrejtvény: Szuperpuma 2008.06.24 14:03:00
Meglepően gyorsan kitaláltátok! A képen látható vezetõ női egyéniség: Szenes Andrea. Egyúttal a heti Szuperpumánk is. Kép: Index.hu..
Csimby 2008.06.24 14:05:11
A shoot ’em up néven ismert scrollozódó lövöldözős játékok számomra mindig a bűnös élvezet kategóriába tartoztak: primitívek, de néha muszáj ilyenekkel áldozni a nagy Disztroj istennek. A Canyon Shooter egy jobban sikerült darab, amelyben egy ejtőernyőssel kell…..
Az utóbbi idők egyik legjobb és legnehezebb logikai játéka a Scorching Earth, amiben egy tűzvész terjedését kell irányítanunk, sokszor más színű tüzekkel versengve a felperzselt területért. A saját lángjaink körönként egy pontot adnak, ezeket költhetjük el a…..
Megszületett a vb eddigi legnagyobb meglepetése, nehéz helyzetbe hozták magukat a szlovákok. Bővültek a keretek, jön Koivu, Nabokov, Plekanec, Budaj és sokan mások. Svájc–Fehéroroszország 2-1Négy új, az NHL-ből érkezett játékosa nem adott nagy lendületet…..
Csimby 2008.05.06 21:26:07
Csimby 2008.05.06 21:26:13