Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heuka

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KultúrPara Egy sorsjegy az élet? 2020.09.01 07:39:00
Azt mondják, egy nő két dologért képes bármire:hogy legyen gyereke, illetve hogy ne.A Kék sorsjegy szereplői igazolják ezt a mondást. Az 1988-ban született brit írónő, Sophie Mackintosh első magyarul megjelent regénye egy alternatív társadalomba kalauzol el minket Calla történetén keresztül. A…..
Libby Page első regénye több szempontból sem mondható egy könnyed strandolvasmánynak. Lapjainak sokasága mellett az azokon kibontakozó történet is súlyt ad ennek a debütálásnak. London Brockwell Lido, a történet helyszíne Nem állítom, hogy az első néhány fejezettel azonnal megfogott volna a könyv.…..
Mi kell bő másfél óra szórakozáshoz? Mindenki által kedvelhető főszereplők, egy átgondolt történet, és persze rejtély. A legújabb Pokémon alapú film mindezt megadja nekünk, megbolondítva még egy halom aranyos lénnyel is. Hazánkban május 9-én került a mozikba a sokak által nagyon várt Pokémon -…..
KultúrPara Hallasd a hangod 2019.04.23 07:11:00
Kínos szituációba kerültél életed talán legfontosabb prezentációján?Elfelejtetted a saját a neved? Selypítesz?Ne aggódj, egyik sem a világ vége - csak állj talpra és hallasd a hangod! Cecelia Ahern legújabb, magyarul is megjelent könyve eltér a tőle korábban megszokott…..
Mit csinálsz, ha elveszíted a húgod és tudomásodra jut, hogy volt egy álma, amiről neked nem mesélt? Hogyan viszed tovább a vállakozásod, ha annak mozgatórugója már nem tud segíteni? Mi történik, ha találkoznak ketten, akik ugyanazt a személyt gyászolják? Mary Adkins…..
A hazai mozikban 2019 március 7-én mutatták be Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers önálló filmjét. A bő két óra alatt láthatjuk a filmes univerzumban először felbukkanó hősnő eredettörténetét, de új oldaláról ismerhetjük meg Fury-t is. Bár a Marvel filmes univerzumában több női hős (például…..
"A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor…..
10 év és pár nap után végre hozzánk is megérkezett a Mamma mia! című film folytatása. A szereplőgárda kibővült, a történet tovább íródott, de az éneket és táncot sose hagyják abba. :) Már az első pletykáktól kezdve figyeltem, mikor érkezik a folytatás egyik kedvenc…..
Laura Button csendesen éldegél a gyönyörű írországi hegyek között, míg egy napon betoppan életébe egy forgatócsoport és velük együtt a valóság. Beleegyezik, hogy következő dokumentumfilmjük főszereplője lesz és ezzel megkezdődik élete nagy kaladja… Nehéz…..
Ryan Reynolds jutalomjátéka a film, ami remek zenei aláfestést kapott, viszont a szöveg és a cselekmény továbbra is indokolja a legalább 16-os karikás besorolást. Megérkezett a magyar mozikba a Deadpool második része, mely tovább halad az első rész által megkezdett úton,…..
Claire szerencsésnek mondhatja magát: olyan munkái vannak, amiket szeret és életébe betoppant a szerelem is. A boldogságnak azonban egy apró csomó véget vethet... Az első meglepetés a könyv kinyitásakor ért, - én az a típusú olvasó vagyok, aki az első betűtől az utolsóig…..
Dan Brown a már bevált receptet lapozta fel legújabb könyvéhez is: végy egy szimbólumkutatót (ez immár ötödik alkalommal Robert Langdon), tégy mellé egy okos, de valamit rejtegető nőt (jelen esetben Ambra Vidal), dobj bele valami nagy, az egész világot érintő problémát, ízlés…..
A magyar mozikban június 29-én bemutatkozó harmadik Gru filmmel az Illuminations igyekezett túllépni a tiszta gyerekfilmen és próbálta megszólítani a szülők korosztályát is – véleményem szerint sikerrel. ..
Már csak pár napod maradt a sorsod megváltoztatására.Van merszed megtenni az ehhez szükséges lépéseket?..
Mennyi titkot és történést bír el egy repülőgéphordozó anyahajó?..
Súlyfigyelő program. Vércsoportdiéta. Közönséges diéta. Atkins-diéta. Szénhidrátmegvonás. Hogy ezekben mi a közös? Mindegyik a súlycsökkentést célzó táplálkozási terv...