Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papucsállatka99

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új innovatív szolgáltatásról szól a Wizz Air friss bejelentése. A helyzet azonban az, hogy amiről beszélnek, az a legkevésbé sem innovatív, inkább sima másolás. Amit viszont nem jelentettek be, az megint egy kis kicseszés lehet sok utassal: ingyen csak az utazás előtt két napon belül lehet…..
papucsállatka99 2017.08.17 19:16:24
@MindentGátlóSam: ha egy foglalási számon voltunk, akkor mindig, de mindig be is csekkoltam, amint lehetett (30nappal indulás előtt)
Akarja a tök ezt túlspilázni, de engedtessék meg, hogy vannak olyan helyzetek, amikor egy repülőgépen nem a jófejség kategóriájába esik az információszolgáltatás, hanem az a kötelező tájékoztatás része. Hajnali 6.15-ös Wizz-gép, beszállítás rendben lezajlik, 6.05-kor ajtó bezár, keresztbe…..
papucsállatka99 2017.06.25 20:58:33
@Mzperx: Ma reggel az egyik késő hajnali járaton volt szerencsém utazni. Nekünk például tök értelmesen elmondta a személyzet, többek között a pilóta is bemondta, hogy a vihar miatt késünk, ha villámlik, nem lehet tankolni a repülőt. Szerintem ez társaságtól független, gondolom a Ryanairre, Brusselsre és a többire is ugyanúgy vonatkozik...