Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolika1975

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A motorizált kétkerekűvel közlekedő ember megnevezése: MOTOROS. Ez a gyűjtőszó nagy szelete az emberiségnek, ki ezért, ki azért motorozik. Mindenki szeret tartozni valahová, és büszke is a választott irányzatra. Rengeteg különböző stílus van, mindenki másért rajong, teszek egy kísérletet…..
Még tavaly elhatároztuk Zolikával (2016), hogy ebben az évben is gurulunk egyet, de most csatlakozott hozzánk Jani. A dolog pikantériája, hogy vele is dolgoztam régen, tehát három volt kolléga motorozott együtt. Mindhárman az olasz autók bűvöletében élünk, gondolhatjátok milyen "hazudóverseny" volt…..
Zolika1975 2017.06.25 08:46:07
@studkell:
Elmúltam 42, és eddig a pillanatig ( egész eddigi életemben !!! ), remekül szórakoztam az "ilyen és ehhez hasonló" embereken, mint Te vagy kedves studkell. Sosem kommentáltam senki baromságát vagy igazát. Sosem. Eddig.
De most azt kell hogy mondjam: IGAZAD VAN.
A " pisi után egy percel" , miután kétszer is le van írva hibásan, ( remélem észre vetted!! - és ezen a ponton már Grétsy tanár úr is veregetné a vállad) - az jutott eszembe, hogy habzó szájjal, húsz év barátság után, felhívom a Misit, és elmondom hogy mekkora egy paraszt is valójában. Megtehetem,- húsz éve jóbarátom. A szó igazi értelmében.De kár hogy annyira sötét, hogy írni sem tud, - kész , vége, bennem egy világ omlott össze.
Vagy mégse?? :)
Két dolgot kérnék tőled MÉG tisztelettel :
1,
a 30 éve karácsonyra kapott bordó nyakkendőd alatt gombold ki az ingedet, vegyél egy nagy levegőt, és esetleg a derékszíjadon is lazíthatnál egy keveset mielőtt leülsz a számítógép elé ilyen és ehhez hasonló "botrányos" blogbejegyzésekből a lényeget kiragadni. Mert ugye most is ez történt!!!!
2,
Helyesírást elemezgető blogok, nyelvtani szabályokat feszegető bejegyzések, és a Grétsy FUN Club , pár klikkel arrébb van. Itt motoros élmények megosztása folyik egy C-vel.
Ha tetszik , mosolyogj, - ha nem , kérlek lapozz el, és ne is gyere vissza.

"Pisi után egy percel" belerondítottál egy személyes élményembe.
Nyilván motoros vagy, különben nem lennél itt.
Már most sajnálom, ha valaha egyszer, intésre emeltem vagy fogom emelni a kezem amikor elmotorozol mellettem.
TÉNYLEG sajnálom.
Mindamellett IGAZAD VAN
Szép napot neked is! Hogy a villám sose csapjon melléd!!!!