Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenő ciki sztorijai

59 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábi történet Palikával és a haverjával, Jocival történt. Egycer volt, hol nem volt, egy kisvárosba nevetve indult két jóbarát, Palika és Joci, egy szonbat esti kalandra. Már jó előre el határozták, hogy meg ünneplik Palika születésnapját, és úgy döntötek, hogy el látogatnak a híres "Tántorgó…..
Bementem az egyik budapesti plázába mindegy melyikbe. megyek a budira erre hangos nyögések. nem igaz már hogy mindig én nyitok rá ilyen baszó párocskákra, miközben utoljára az avar korba sexeltem gondoltam magamba. De hamar kiderült hogy nem párocska nyög hanem egy szorulásos pasas. És ezt onnan…..
Jenő ciki sztorijai Margit sziget 2022.12.17 02:10:00
Szóval amikor pesten voltam gondoltam ha má úgyis rossz vilamosra száltam hát leszálok és meg nézem a margit szigetet még úgyse láttam. igen de már nagyon kellet brunyálni. keressünk egy vécét. De nem találtam sehol. Egyre jobban fesszitet de én kulturális gyerek vagyok, nem csövelek csakugy…..
Jenő ciki sztorijai Négyeshatos 2022.10.27 05:27:23
Felszállok a villamosra. Ál mellettem egy tag, kérdezem tőle: - Elnézést ez a villamos megy a balha lujza tére? - Igen! ok. megyünk tovább, erre: - De ez már a margit sziget! Azt monta megy a blahára! - Hát majd a szélkálmánon megfordul és úgy! Köszi!  ..
Megyek a balha lujza téren, amikor oda jün hozzám egy csöves: - Szoszi tesó van ergy cigid, busz jegyre kéne? Mutassad má az időt a telefonodon! Elő vettem a nokia 3310-esemet, ami már 20 éve meg van, nem el kezd röhögni a nyomorult? Bele nyulok a zsebembe, volt benne 20 ft. oda adom neki, erre…..
Még mindig Bp. Felszálltam az egyik pusztulat villamosra, amikor meg láttam egy jókis csajt. Le akartam ülni vele szembe, amikor mondja nekem, hogy Helló, ne odaülj, inkább ide mellém. Fel csillant a szemem. Szóval be jövök neki. De arra gondoltam hogy jobban tudok vele szemezni, ha szembe ülök…..
Fel kellet utaznom a Nagyfaluba, azazhogy Budapestre. Nem igazán vagyok ott ismerős, meg hát már szédültem a betonon. Egy konkrét utcátt kerestem de nem találom. Meglátok egy öregaszonyt, gondoltam ez itt él már a tanács köztársaság óta, megkérdezem tőle.  - Jó napot kívánok, megmondaná hol van…..
Levélírónk szerint a párja azt hiszi, hogy a folyamatos kritika a működő kapcsolatok hajtómotorja. Neki mindenről el kell számolnia, de amikor a csaja az exe után nyüszít, vagy bejelenti, hogy titkai vannak, azt egy jámbor pasinak együttérzően kell tűrnie.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
A közeli városban van egy kupi, oda járnak azok a férfi emberek akiknek nemjut muf. Na de eztet ne ugy képzeljétek el hogy egy nagy ház amire ki van írva hogy baszoda, ez egy Bár amibe el lehet vonulni kissebb szobákba fizetős hölgyekel. Egyik nap a kocsmába töltöttem időmet mikor felbukant Tivadar…..
  Életem egyik legcikibb storyja következik most. Ráadásul friss és ropogós. Tehát a lényeg, hogy disznóvágásra mentünk (igen, tudom h. minden 2. storym erről szól de tényleg ilyen sokszor van) egy közeli faluba, rokonokhoz. Egy nagyon távoli rokonom, de tényleg távoli kb. 25-öd unokatesóm csaj…..
  Ez is egy régebbi sztory. A haverjaimat már jól ismeritek, sokszor irtam róluk. De például Kornélka szerelmi életéről még sosem eset szó pedig azis megérne egy misét. Kornélka egy nagydarab gyerek, tudjátok az a mackos tipus, aki izmos is meg kicsit dagat is. Nem szép gyerek de jó fej mindig…..
Jenő ciki sztorijai Kocsmatündér 2021.11.20 05:47:58
Bélával azóta barátok vagyunk, hogy az ovodába elvettem a kislapátját a homokozóba. Elbőgte magát, én meg segberugtam és vissza adtam neki. Azóta ő a legjob haverom. Mindig egymás mellett áltunk, de nemrég történt valami. Egy uj csaj költözöt a faluba, aki Tündikének hívnak. Ő let a kocsmába az új…..
Jenő ciki sztorijai Imike az incel 2021.11.16 02:10:01
Imikéről még nem volt szó a blogon, nem is értem miért, hiszen nagy figura. Egy lúzer gyereknek ismertük meg, amilyenből nagyon sok van Paszujborzasztón, a baráti köröm is nagy részt ilyen gyerekekből áll. De Imike abba különbözik, hogy csak tavaly költöztek ide. Eddig egy másik lepukkant faluba…..
Zseniális haverommal Bélával mindig történik valami. Most éppen az történt vele, hogy impotens lett. Elmesélem, hogy történt. Szóval azt tudni kel, hogy Bála nem egy szép gyerek, de már siheder korunk óta hajtuk a csajokat keményen. Általába inkáb szaladnak előlünk, de néha besikerül valami. Főleg…..
Zseniális haveromról Béláról tudni kell, hogy már nem nevezhető tinédzsernek, de még mindig othon lakik a szüleivel. Városba ezt úgy mondják: MAMAHOTELES. Ráadásul nem is dolgozik semmit, mondjuk oké, itt nincs is semmi munka lehetőség, kb 3 ember dolgozik a faluba, ebből 1 póstás 2 meg a kocsmába…..
Zseniális haverom Bála egyik nap fergeteges ötletel ált elő. - Elhatároztam, hogy pornózni fogok! - közölte velünk. Közlése nem váltot ki belőlünk fergeteges reakciókat. Palika is csak félig nyitotta ki a szemét, sőt azt is csakaz egyiket. - Na ne mond - epéskedett. Bála figyelemrese mélttata. -…..
Jenő ciki sztorijai Névnap újra 2021.08.17 06:24:48
Már kezdem meg szokni hogy ha névnapom van akkor írok erre a blog izére. Igaz hogy a lőtéri három lábú sánta kuty a se olvassa amit ide kinlódok de annyi baj legyen. Ha TE szépöcsém / hugom mégis olvasod, ugyan baszass mán egy lájkot mert tényleg olyan mintha magammal beszélnék. köszi. Szóval…..
Már sokszor olvashattad az irásaimba hogy nálunk Tivadar a falu bikálya. Egy nagy darab kigyurt gyerek aki nagyon vagánynak képzeli magát. Gazdagok a szüleji van 2 kocsmájuk 2 szomszéd faluba meg földjeik meg pénzük, így a lányok mindig tepernek érte. Mondanom se kell hányszor tet már keresztbe…..
Jenő ciki sztorijai Béla szerelme 2021.05.30 08:32:02
Következzen egy romantikus sztory Bélával a főszerepbe! Szegény Béláról tudni kell, hogy nem egy nagy Don Huan. Nem is egy szép gyerek és a nők is eléggé futnak - nem utána, inkább előle. Persze mindig próbálkozik (próbálkozunk) a csajozásall, de ritkán jön be neki a dolog. Volt is már pár…..
Jenő ciki sztorijai Macska 2021.04.24 07:30:21
Pár hete történt. A szeretőm össze karmolta a hátamat. Oké, de mit mondjak a barátnőmnek Rozálkának? Kimagyaráztam, azt mondtam neki hogy a macska volt. Elhitte. Közben meg persze a Gizi karmolta össze. A barátnőm olyan dolgokat elhit eddig, ime egykis gyüjtemény: - Azért jöttem későn haza mert…..
Volt a faluba egy ember akit úgy hívtak Marcibá. Azt rebezsgették róla a népek, hogy a kecskélyét szokta izélni. Bála megesküdöt rá hogy ez igaz, én viszont úgy voltam vele, hogy ez a sok hűje pletyka fészek össze vissza beszél mindent, ami a hűje fejükbe megszületik. Amúgy jófej volt az öreg,…..
Zseniális haverommal Bélával sokat beszélgetünk arról, hogy ki hányszor éget be életesorán éss menyire - de általában döntetlenre álunk. A most kovetkező történetbe az a speciális, hogy kábé egyformán égtünk be. Szóval az a lényeg hogy volt a faluba egy öreg bá akit úgy hívtak hogy Imrebá. Már…..
Rég meséltem már nyüzüge haveromról Palikáról, pedig vele álandóan tőrténik valami. Ez a sztory például éppen tavaly nyáron tőrtént vele. A lényeg, hogy Palika nyaralni ment a szonszéd faluba. Jó tudom röhej, ez nem nevezhető nyaralásnak, de ott laknak a nagyszülei és nyaranta el szokot tölteni…..
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
A nevetés orvosság. Ha ez így van akkor ebben a cikkben egy virtuális gyógyszer elosztó állomást fogunk nyitni, mert a karanténról, a járványról és úgy általában a mostani helyzetről szóló legjobb vicceket hoztuk el nektek!..
Jenő ciki sztorijai 2020.11.01 12:34:41
@atomplanet: Te szegény, szerencsétlen.