Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totalpackage.kata

90 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Művészlakás Rozsda Endre 2020.06.10 22:53:25
Művészlakás Frida Kahlo 2020.06.10 22:38:41
Művészlakás Berény Róbert 2020.06.10 22:33:43
Művészlakás Claude Debussy 2020.06.10 22:33:27
Művészlakás Francoise Gilot 2020.06.10 16:15:40
 ..
  "Saját magam irányítom az életemet olyan irányba, amit én magam értékesnek tartok. Nem pedig a TV, egyéb médiumok, munkahelyem, vagy mások. Saját, önálló véleményem van a világ dolgairól, nem mások adják a számba, hogy miről, mit gondoljak, mitől leszek én boldog. "  Mit jelent számodra…..
Megmagyarázhatatlan módon vonzódom Indiához, így a világ azon részének kultúrájához és gasztronómiájához is. Szerencsére már itthon sem nagy szám egy-egy indiai fogáshoz beszerezni a hozzávalókat, vagy enni egy ilyen jellegű étteremben. De olyan helyet, mint a Good Karma, nem könnyű találni. Viszont…..
Az oversize (mami) övtáskájáról és variálható hátizsákjáról ismert Lilla Sellei Bags új konstrukcióval lepte meg a jógázás és a sport szerelmeseit. Az új modell egy olyan táska, amely kifejezetten sportra illetve jógára terveztek: az elején két heveder található, amelyekkel könnyedén rögzíthetünk…..
A nyugalom szigete. A helyiek így is nevezik az Atlanti-óceánban elhelyezkedő Kanári-szigetek egyikét Fuerteventurát. Amerre a szem ellát homok. És hegyek, amelyek a sivatagok miatt néhol hatalmasnak tűnnek, pedig a legmagasabb pontja nincs is 1000 méter. Épp egy éve utaztunk ide és a hely nem csak…..
" Megtanultam valamire ráirányítani a figyelmem és következetesen meg is tartani. Úgy, hogy nem ingok meg, nem hagyom abba, nem gondolok egy év múlva mást. " Mit jelent számodra tudatosnak lenni? 2009-ben kezdtem el a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola vaisnava jógamester szakán a három éves…..
Így fog kinézni az új rovatom a HUMANS OF CONSCIOUSNESS borítóképe. Persze nem én fogok rajta szerepelni, hanem mindig az aktuális interjúalanyom fotója és néhány adat róla előljáróban. De mi is ez az egész? A Humans of Consciousness az új, idén induló rovatom, ami olyan emberekről mesél, akiknek az…..
Ezeknek a fáknak történetük van. Bár, azt nem tudni pontosan, hogy honnan is indultak, azt viszont igen, hogy a Dunán úszva érkeztek, majd vetődtek partra a Dunakanyarban. Egytől egyig a természet formálta őket. A víz áztatta, a Nap szárította, a szél csiszolta és alkotta olyanná amilyenek, hogy…..
Gyerekkel lehet alkalmazni a mindfulnesszt? Persze! Bár meditálni nehezebb, néha lehetetlen, de tudatosan jelen lenni a pillanatban lehetséges. Emlékszem az első hat hétben nagyon sokszor próbáltam csak a jelenben lenni. Csak magunkra figyelni, nem stresszelni. Persze ez egyáltalán nem sikerült…..
Ma visszajöttünk Budapestre. A városba, ami nekem egykor a mindent jelentette… Most pedig? Egyre inkább óckodom tőle. Zavar a zaj, zavar a tömeg, túl sokan, túl udvariatlanul cikáznak és valahogy törtetést érzek szinte mindenhol. Míg régebben egy ütött-kopott kincsesládának éltem meg, most zavar…..
Budapesten bár, de a múlt héten egy picit Tunéziában érezhettük magunkat. A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalnak köszönhetően egy fantasztikus hangulatú főzőshown vettünk részt, ahol egy tunéziai séf Mr. Mohamed Boujelben segítségével készíthettünk elképesztően finom helyi fogásokat. A hármas…..
Mit vegyek fel? Nos, ez a kérdés az elmúlt másfél hétben nem hangzott el. Nem voltak reggeli dillemázások, esetleges kiborulások, időbeli csúszászok, amiatt mert nem volt meg a megfelelő szett. Azt hiszem ezeket a sorokat leginkább a nők értik meg, a párom pedig értékeli és hálát ad :). Volt…..
Életszemlélet. Direkt használom ezt a szót a kollekció helyett, mert amit a Printa showroomban meg lehet nézni és vásárolni, az nem csak arról szól, hogy valami szép-e, jól áll-e rajtunk, netalán különleges. Hanem inkább arról, hogy a divat és a menő cuccok lehetnek egy felfogás szerves részei is.…..
Nagyon szeretem a Wild Flower Bar eseményeit, de ez a mostani különösen kedves számomra. Gyógynövények, finomságok, összejövetel és piknik Budapest legbelselyében a 5. kerületi Vitkovics Mihály utcában. A programhoz az Alma Nomad Bakery is csatlakozik, ami szintén öröm számomra, hiszen már…..
Eljött a nap, itt az első mindfulness tudatos csomag. Mielőtt elkezdenéd, arra szeretnélek megkérni, hogy vegyél egy mély levegőt, majd fújd ki és érkezz meg ebbe a pillanatba. Biztosan sok infó cikázik a fejedben, de ez az írás legyen olyan, amit úgy olvasol el, hogy teljes mértékben jelen vagy. A…..
KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ!..
Néhány hónappal ezelőtt már postoltam zero waste életmódról, akkor leginkább tanácsokat próbáltam adni Nektek és magamnak arról, hogyan is lehet belevágni egy környezettudatosabb létbe. Néztem videókat is a témában, van aki annyira profin csinálja, hogy évente egy dunsztosüvegnyi szemetet termel -…..
Nyugodtnak maradni, megélni a pillanatokat, sokszor a jelenben lenni, a babavárás alatt és a szülésnél is nagyon fontos és talán ez nem csak az én, hanem minden kismama álma. Ám ez nem mindig sikerül, főleg a nyüzsgő napokon, a nyüzsgő városban, a test vagy a lélek nem várt reakcióival. Az, hogy…..
Felgyorsult életünk, a multitasking, a stressz, a telefon, a tablet vagy a tévé fénye is okozhat alvásproblémákat. Akiknél leginkább a stressz vagy a különböző technikai kütyük okozta függőségek miatt alakul ki alvászavar, azoknak több módszer kipróbálása is ajánlatos. És fontos a témára figyelni,…..
Bár a rendezvény az Everness Kikelet nevet kapta, az áprilisi nyárban talán még többen jöttek el és hallgatták meg az egész napos előadásokat a Római parton, mintha csak tavasz lett volna. Az Everness életmódról, tudatosságról és jógáról szóló fesztivál sok mindenkinek ismerős lehet, a Kikeletet…..
Legtöbbször elég "csak" a természetig menni, hogy feltöltődjünk. Itt a tavasz, szinte nyár, szóval jöhetnek a jó kis pokrócos baráti, romantikázós, vagy gyerekes fűbetelepedések, nevezzük ezeket pikniknek.  Ha van kerted és ott tartod, nem kell feltétlenül kerti bútor, elég ha a házból kiviszed…..