Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirelancelot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony kérem, a triviális kis buzizásból istentelen nagy vihar támadt, mi sejtettük, hogy nem lehet elbagatellizálni annyival, amit pl. az egyik kommentező javasolt (négerezze le Washingtont a másik, oszt jónapot), ez kérem szépen Amerika, itt az ilyen dolgokra úgy ugranak, mint a…..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
sirelancelot 2006.11.28 23:41:24
harrybotler!

Az elejétől elolvastam az összes hozzászólást, de most a tanácsodra még1x végigmentem. Szóval a National Geographic azért gennyes, mert megjelent 1 kiadványa, melyből 1 fotót valaki lenyúlt. Ezen kívül azért is gennyes, mert papírból készül és emiatt fákat vágnak ki. Aztán az is gennyé teszi, hogy kiáll a nála közlők érdekeiért. Továbbá, mert vannak ügyvédjei. Ezek után még az is bűne lehet, hogy amerikai cég. Valószínűleg még zsidó is lesz a végén, csak, hogy lehessen őket szidalmazni. Aztán meg fasiszta is, hogy a másik oldalról is oda lehessen egyet ütni.

Bírom ezt, hogy jó magyar szokás szerint félinformációkkal felszerelkezve jól belerúgunk bárkibe. Ok nem is kell hozzá, elég a csak. Örülnék, ha egyszer kis hazánkban úgy alkotnánk véleményt, hogy alaposan körbejárná mindenki azt az ügyet, amiről nyilatkozni akar. Talán akkor az is kiderülne, hogy a Természettudományi Társaság alias National Geographic elég sokat tesz azért, hogy sokunk számára információkat juttasson olyan területekről, olyan színvonalon, ahogy ők teszik. Nyilván vannak mások is, akik hasonló színvonalon dolgoznak kevesebb ismertséggel, de ettől még az NG nem egy útálnivaló szervezet. Valószínűleg követnek el hibákat is. Mint ahogy elég tetemes mennyiségű pozitív dologban is részt vesznek - pl olyan expedíciók szponzorálása vagy létrehozása, amire senki más nem adna pénzt és energiát (emberi genom kutatás). Nem fegyvereket gyártanak, nem ámítják a népet vallási eszmékkel, nem termesztenek ópiumot stb. Az a bajuk csupán, hogy nagyok, mert régen kezdték? Akkor gyerünk, alázzuk le a Coca-Colát, a Nike-ot, McDonald's-ot, a GE-t, A GM-et, a Ferrarit, vagy az Audit, az OTP-t, Norbit, stb (de közben ne feledkezzünk meg azokról az emberekről, akik ezeknél dolgoznak).
Ha valakinek van egy cége, és az alkalmazottja egyik termékét, melyet a cég neve alatt árul lenyúlná valaki, akkor nem háborodna fel? Gondoljuk már ezt végig könyörgöm! És ez rohadtul független a termék értékétől. Ha a itt bárkinek is lenyúlnák a szellemi, vagy fizikai termékét biztos vagyok benne, hogy nem örülne neki túlságosan, abban az esetben, ha pénzt, időt fáradtságot ölt bele. Ne legyünk már álszentek.
Csináljatok céget, találjatok ki valamit, öljetek bele pénzt, aztán szembe nyisson valaki boltot a tiétekre eléggé hasonlító termékkel, egy kicsit gagyibban és olcsóbban, az általatok befektetett energia századából kihozva. Kíváncsi vagyok akkor hogyan vátozna a vélemény.

Egy zenetanár, aki pénzt ad az NG-ért.