Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegán kukta

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
vegán kukta 2019.08.02 11:06:19
Tapasztalatból tudom, hogy nagyon nagy hiba egy gyerekes nőnél, ha párt keres magának, és kijelenti és kimutatja, hogy neki a gyerek az első. Szép dolog, hogy neki ő az első, de a párjának nem lesz az idegen gyerek az első sosem. Ettől nem lesz vonzóbb a férfi szemében, sőt...
Egy hónap után valóban nem kell elvárni, hogy a férfi a gyerekkel is szeretne majd nyaralni, minek?? Előbb ki kell alakítani egy bizalmi kapcsolatot a gyerek és az új férjjelölt között, és ha ez működik, akkor lehet ilyenekről beszélni, de erőltetni semmit nem lehet.
Sok múlik azon is, hogy mennyi idős az a gyerek és hogy milyen a természete illetve hogyan van nevelve. Egyke gyerek, még rosszabb, nem tud osztozni semmin, és sokkal önzőbb, mint akinek testvére van. Ennek ellenére rengeteg kisgyerek nyitott, és végtelenül kedves a szülő új párjával, és egy ilyen gyerekhez akár még öröm is viszonyulni. De ha a gyerek elutasító, ignoráns, na azt már sokkal nehezebb kezelni. Az anyuka hatalmas felelőssége, hogy ha párkapcsolatot akar, akkor nem csak a gyereke érdekeit nézi, kell nézni az új pár érdekeit is, és a kettőt neki kell egy szintre hoznia. Nagyon nehéz feladat lehet.
Ha minden férfi lelép egy hónap után, akkor a hibát otthon kell keresni. El kell dönteni, mi a fontos, lehet egy gyereket egyedül is felnevelni, ha tényleg csak ő a fontos. Ha pedig az anyukának a saját boldogsága is számít, és nem csak a gyerekért éli az életét, akkor el kell tudni jutni egy olyan szintre, ahol a leendő férfi érzi, hogy szükség van rá, és az nem azért van, mert anyuka egyedül nehezen neveli a gyerekét...