Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsapicsa1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja telefonmarketing hívást kaptam egy cégtől, melyben örömmel tájékoztattak arról, hogy az én lakóhelyemen is egészségnapot rendeznek, és ha szeretnék többet tudni az egészségi állapotomról, akkor melegen ajánlják a részvételt a szűrővizsgálatokon. Némi kérdezősködés után kiderült, hogy…..
kacsapicsa1 2017.06.23 17:55:22
Melyik készülék, én tapasztalásról beszéltem nem a kamuzásról. A tapasztalás nem az hogy átvernek valahol és akkor mindenki hülye, hanem veszel egy mintát és ha abban van jó és rossz, mindkettőt megvizsgálod. Nem értem mit nem lehet azon érteni hogy a tapasztalás a hit alapja és nem a vakhit se nem az okoskodás. Én olyan vagyok ha vabn negatív és van pozitív tapasztalás, nem ítélkezek hanem kipróbálom, ha az nekem negatív eldobom és mondhatom hogy hülyeség, de ha pozitív a hitem lesz. Ezen lehet vitázni , de értelmetlen mert ennek így kellene történnie. Az hogy egy hívő és egy hitetlen döntse el igaz valami vagy nem , ezt nem tartom jónak. Ezen lehet vitázni szintén , de értelmetlen. Nem az dönti el hogy kinek van igaza aki lehülyézi a másikat és hangosabb, nem is az aki erőszakos hanem az hogy utánajártál vagy nem. Ha a höly talált valamit ami igaz, érdemes utánajárni , mert lehet van valami ami mégis igaz. Nem mondom hogy neked vagy másnak van igaza vagy nincs igaza, de lehülyézni lekezelni alakit aki valamit tapasztalt ez nem kommunikáció. Semmi olyat nem írtam ami nem lenne valóság. Azt mondtam tapasztalás, csak a hozzászóló szerint aki tanul, tapasztal az állat . Elég fura hozzáállás. Nem értem mire jó a vita. Ha te tapasztaltál valamit megosztod, a másik ember is megosztja de ahogy személyeskedés lesz az már nem beszélgetés hanem rákényszerítés a másikra. A hit pedig nagyon fontos dolog és személyes, ha ő valamiben hisz nem kell lekezelni. Hiszen lehet hogy csak nekünk is meg kell ismerni azt az eszközt amin kezelték. Soha nem mondhatjuk valamire hogy nincs csak mert úgy gondoljuk, ez butaság. Tapasztalás ..ennyit írtam, még ha ez nem is tetszik valakinek. Mindenki elmondhatja a véleményét, de ha ezért lehülyézik akkor a másik ember tehetetlen és gyakorlatilag képtelen érvelni. Én szeretek mindennek utánajárni, mert arra már mondhatom hogy nem ok.
kacsapicsa1 2017.06.23 18:22:23
Kommunikációról írtam és nem cinizmusról. Te is látom képtelen vagy kommunikálni. Utoljára elmondom hogy megértsd, kétféle hit létezik, az egyik a vakhit, amikor azt mondják és elhiszed, a másika TAPASZTALÁS amiről itt fosom már fél napja a szót csak valamiért nem jut el hozzátok. Vagy te semmiben nem hiszel ? Aki hisz az autó létezésében , a tv létezésében abban hogy a Föld gömbölyű az mind templomba való ? Akkor ha te hiszel bármiben ugye az nem tapasztalás hanem vallás ? Ne haragudjatok de annyira félrekommunikálunk hogy az már fáj. Én befejeztem , azt hittem itt lehet egy jót beszélgetni tapasztatlot cserélni, de aki más gondol mint ti az mind vallásos , ostoba és hamis. Hát sok sikert én befejeztem mert ez nem beszélgetés . Ezek azért minősítik a blogodat, ha ilyen alapon ítélsz el mindenkit akkor nem biztos hogy hiteles amiket írsz. Mégegyszer leírom utoljára hátha megérted, a hit szerintem tapasztalás, ami valós hit, a vakhit és az okoskodás mindkettő egy véglet és minden véglet egy tanulót jelent aki még csak tanulgat, persze ha aki tanul és tapasztal az állat akkor biztos itt az igazság hogy aki szarik , eszik ítélkezik és nem hisz semmiben az az igazi ember. Befejeztem mert ez nem beszélgetés. Azért többre számítottam itt. Sok sikert ehhez a bloghoz, de ha mindenkit leállatoztok lehülyéztek aki hisz és akinek más a véleménye akkor a blogod hitelessége nagyon le fog csökkenni.