Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feltegla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már írtunk róla, az őszi Critical Mass másként zajlik majd, mint az eddigiek, nem lesz rendőri biztosítás és utakat sem zárnak le. Az egyetlen kivétel az Andrássy út, de oda sem a Critical Mass, hanem az Európai Autómentes Nap miatt nem lehet majd autóval behajtani.  …..
feltegla 2008.09.06 09:51:47
Bambano: "azért nem kell a bringásokat hibáztatni, mert szándékosan hétköznapra szerveznek egy ilyen bulit? Valaki lelőtte volna őket géppisztollyal, ha vasárnapra teszik? Keresztre feszítenék őket, ha meg se rendezik?"

képzeld, van egy olyan nap minden évben, hogy Nemzetközi Autómentes Nap, ami most történetesen hétfőre esik és ami eddig azért nem tűnhetett fel, mert minden droid ugyanúgy autóval toporog az utcákon aznap, mint normálisan. Nekem tudod mivel van tele a tököm?! Azzal, hogy az év _BÁRMELY_ napján kilépek az utcára és az egész utcán kibaszott autórengeteg fogad és nem kapok levegőt, annyira nagy a szmog. Gyalog leelőzöm az egész sort, közben látom, hogy minden 2 autóban _egyedül_ ül egy hülye picsa, aki összeszopta a Mercijét és headset-en afektálva ordibál. Ha át akarok menni a zebrán, szlalomoznom kell, jobb esetben nem buszt kell kerülnöm, de ezért is én vagyok a fasz, mert itten nem engedem 1.5 métert előre gurulni Őnagyságát. Vannak utcák, ahol gyalog sem tudok a _JÁRDÁN_ menni, mert a toleráns autós pajtások ferdén parkolva beálltak csontig a ház falához / kerítésig, ha az út felől kerülöm, én vagyok a KAMIKAZE FAROK. Azt meg sem említem, ahol párhuzamos parkolóhelyeket alakítottak ki az amúgyis szűk utcán + még oszlopokat is tették végig, amivel annyira szűk lett a járda, hogy 0.5 ember fér el és kurva idegesítő, hogy az oszlopokat kerülgetve lehet előre haladni. Az autósokért mindent.

Engem is kiráz a hideg, amikor szabálytalan bringásokat látok, de többször megpróbáltam szabályosan eljutni én is bringával a belváros különböző pontjaira és nem annyira egyértelmű, mint egyesek gondolják. Kb. 20x kellett tolnom a bringám vagy kerülnöm valami kibaszott nagyot, amivel a menetidőmet kb. 2-3-szorosára növeltem, mintha például járdán tekertem volna vagy átvágtam volna egy szakasz egyirányún. De a belváros nemcsak bringával szopás, hanem autóval is, ezért nem értem, miért nyomulnak be annyian autóval.

A mostani CM-ről meg annyit, hogy szerintem iszonyat nagy bukás lesz, jó ha sérülés nem lesz (bár ezt kizártnak tartom). Véleményem szerint ugyanannyi autós lesz az utcákon, ugyanúgy meg lehet majd fulladni szép kis városunkban. Az autósokat nem érdekli, nekik megy a légkondi, nem érzik, hogy kinn 40 fokban, levegő nélkül _EL LEHET PUSZTULNI_.

Imádok bringázni, de Bp-n ez egy kibaszott öngyilkosság és önbüntetés. Én kimegyek a hegyekbe bringázni aznap, remélem Bp-n pedig valami ARMAGEDDON lesz.

Ennyi :)
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Na ki van itt? Egy hét se telt el, és máris újra riogat a vetkőzős rém! Úgy látszik, hogy tényleg igaz a tény, kabalánk úgy reagál az alkoholra hogy akár hol van vetkőzik. Állat! Vajon nyár végéig hány fotó érkezik még be róla? ..
Csodás leletre akadtam nyolc évvel ezelőttről: egy cikkre, amiben az Index rácsodálkozott a flashjátékokra. „A flash nagyon kedves, gyors és egyszerű, az animáció királya, az ilyen formátumú játékok a web legjobb és legegyszerűbb játékai” – írja a kolléga az…..
feltegla 2008.07.29 22:05:49
killtheradical Oi kopasz! 2008.07.13 06:16:00
Ki a kopasz, és hogy lett a kopasz náci? Meg egyáltalán, miért kopasz valakinek a feje? Kezdjük a végén. A kopaszság sok mindent jelképezhet, merthogy itt is erről van szó: jelképről, társított mögöttes tartalomról. Általában a kopaszságot a fizikai agresszióval…..