Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila26

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
Tegnap észrevettem, hogy bizony egy "ártalom", vagyis threat beszivárgott a gépembe. Annak ellenére, hogy fut a gépen egy víruskereső-figyelő-irtó, még így is sikerült neki némi kárt okozni. Először szerintem mindenki megpróbálja a rendszert működés közben gyógyítani, vagyis…..
Remélhetőleg sokak örömére, holnap reggel kilenc óráig tölthető le ingyenesen a mai napi programajánlatunk teljes verziója, az Automatic Photo Sorter 2.0. Egyre többen vagyunk, akik digitális képek százait, ezreit készítjük el, és töltjük föl a gépünkre. Biztosan mindenki…..
Attila26 2008.07.24 13:58:43
Mi lenne logikusabb, mint kulcsra zárni a mozgássérült-vécé ajtaját? Balázsnak nem egyszerű menet az ilyesmi, meg is szenvedett Budaörsön. A végén ráadásul - egyfajta kiengesztelő bónuszajándékként - igazi Sziget-(mármint a fesztivál értelemben) élményt is kapott, teljesen…..