Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honeybadger

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Heads Up! 2007.02.12 06:00:00
Hányásába fúlt nemzet vagyunk. A magyar állampolgár eleve elég tudatlan. A tömegek pletykalapokból és a kereskedelmi tévék álhíradóiból tájékozódnak, de külföldi híreket a magát műveltnek tartó közép- és felső osztály se szívesen fogyaszt – már azon kívül,…..
w Utáljátok ellenségeiteket! 2007.02.05 07:00:00
Helyiérdekű, de azért elég hangos ribilliót okozott az ausztrál baptista egyház húzása: templomaik előtt szép nagy, terepszínű táblákat helyeztek el azzal a felirattal, hogy Jézus szereti Oszamát. Lett belőle menten uproar, azaz felhördülés, megszólalt a miniszterelnök is, a…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
w Szavazz ránk, loptunk! 2006.12.14 17:13:00
A gyűlölet és a megvetés jogos, a csodálkozás viszont nem, amikor a közérdek a vastag pénztárcák előtt földig pucsítva, koszos kis kurvaként testesül meg a magyar pártokban. Például eladnak ezt-azt pályáztatás nélkül, áron alul, sonderangebot, vegye-vigye. Most épp a…..
A Zugügyvéd egy korábbi hozzászólást emelt ki a bírói karral kapcsolatos érdekes gondolatok miatt. Régi közhely, hogy a szubjektivitás , és az élettapasztalat hiánya mennyire közrejátszik egy-két abszurd ítélet meghozatalában. Vajon tényleg megoldás lenne az angolszász…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..
honeybadger 2006.11.28 17:44:30