Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diaval

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Az amerikai 2017.06.19 18:34:16
Megint nem tartottam be a saját szabályomat és ennek ittam meg a levél. Ha egy nőről csak arcképek vannak fent, akkor kár vele foglalkozni. Esélyes, hogy kövér. Nekem nem jönnek be, így nem szeretnék randizni velük. Erről megint csak az jut eszembe, hogy ha kövér a csaj, akkor miért trükközik?…..
Diaval 2017.06.21 17:58:20
@erkölcsi hulla: Nem értem a problémád, ez egy szinte teljesen korrekt írás, és nem sok köze van ehhez a bejegyzéshez.
Az említett lány tényleg ritka nagy ribanc módon viselkedik, ezen nincs mit szépíteni, védeni meg pláne nem kell. (Mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy a bejegyzés írója megint olyasmin akadt fenn, amin – általánosságban igen, de ebben az esetben nem kéne kiakadnia: szépen leírta, hogy a leányzóval a „párkapcsolat extrákkal”-szintet választották, ráadásul közös megegyezés alapján ez egy nyitott dolog volt. Ergo nem értem, ezek után miért lepődik meg azon, hogy a találka után a lány továbbáll a következő partnerre? Vagy szimplán az zavarja, hogy nem mosott fogat két kamatyolás között? Ha mosott volna, már nem lenne gáz a lány viselkedése? Amit egyébként nem róhat fel neki, tekintve, hogy közös megegyezésen alakult a kapcsolatuk… :D )
De mindegy is, ettől eltekintve a lány nem lesz kevésbé ártatlan, csak nem értem, hogy lehet ezt összehasonlítani a mostani szituációval, mert itt a nő konkrétan semmit nem csinált. (A trükközéses dolgot mint érv meg hagyjátok, mert úgy faszság ahogy van.) Azzal, hogy leírja a tapasztalatait a bejegyzés írója, egyáltalán nem árt senkinek, de ne írjon instant hülyeségeket (a kövér nők trükköznek; kövérhez kövér, vékonyhoz vékony passzol, és egyéb nyalánkságok) csak azért, mert a korábbi csalódásai miatt azokat beleképzeli az adott szituációba és az egyenlet végén válaszként megkapja, hogy minden nő egy ribanc, aki csak arra való, hogy jól megdugják.
Diaval 2017.06.21 18:27:31
@Ethan Wolf: És hol érdekel engem, hogy a többi bejegyzésben mit írsz, vagy éppen milyen sorrendben írtad őket?
Nem ítélkezem feletted, csupán megjegyeztem, hogy azok alapján, amiket itt leírtál, nekem egy fiatal gyereknek tűnsz, aki még túlságosan naiv.
A felett ítélkezem, amit leírsz (itt konkrétan ebben a bejegyzésben), lehetsz te tőlem a valóságban egy gáláns fiatalember, akire egy egész nép csodálattal felnézhet, de mivel személyesen nem ismerjük egymást, kénytelen vagyok arra a sok marhaságra hagyatkozni, ami a bejegyzésben olvasható. Nagy ívből teszek rá, hogy a többiben éppen miket hordtál vagy nem hordtál össze. Amit ebben leírtál, a javarészt szerintem marhaság, amit feljebb szépen ki is fejtettem, a fentebb linkelt bejegyzésedről meg leírtam, hogy tök korrekt volt. És ezek után természetesen én kapom meg, hogy terápiára kell járnom – hozzáteszem nem tőled -, csak azért, mert sok férfi nem tud túllépni a csalódásain és minden nőt TRÜKKÖZŐ ribancnak lát.
Diaval 2017.06.21 19:49:02
@Ethan Wolf:
Ugyan hadd legyen megengedett, hogy véleményt formáljak, ha pedig kell, egyetlen bejegyzésed alapján. Mert teljesen függetlenül attól, hogy előítéletes vagyok vagy sem, objektívebb szemmel megvizsgálva a dolgokat, nem kell ahhoz a többi írásodat elolvasnom, hogy megállapíthassam: faszságokat írsz le ebben a bejegyzésben.
Tudod, szerintem mi a butaság? Az, hogy leragadtok ilyen problémák mellett, hogy kinek lehet véleménye és ki ítélkezhet az írás alapján, többségetek egyik normális hozzászólásra se tud érdemben reagálni, csak keresitek a kiskapukat, amik alapján bele lehet kötni az emberbe, de a lényegi problémával – amiről szólt maga a bejegyzés, és amiről érdemes lenne szót ejteni - semmit nem foglalkoztok.
Úgyhogy én részemről itt fejeztem be a „vitát”, amit igazából nem is neveznék vitának.