Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szubjektiven

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A T.C Education Searching nemzetközi, oktatási és képzési kutatással foglalkozó cég érdekes felmérést készített a vállalatok hozzáállásáról a különböző, nem hagyományos képzési formák tekintetében. A felmérésben ezer kis-, közép-, és nagyvállalat oktatási-, illetve személyügyi felelősét kérdezték…..
Mit is jelent ez a mára elcsépelt kifejezés, és mi értelme van valójában? Vagy mit nem jelent, és miért értelmezik sokan rosszul. Nos azt biztosan nem takarja, hogy üljünk iskolapadban évtizedekig a mindennapi munkánk mellett. Eszembe jut azonban az egyetemi diplomaosztóm, amit a dékán azzal zárt,…..
Levelezőképzések távoktatások, nem hagyományos képzési módokat módszereit kiknek ajánljuk ? „A bűvészkedéshez nem kell kézügyesség. Ha van, az jó, mert hamar megtanulsz bizonyos dolgokat. ha nincs, akkor egyszerűen többet, sokat kell gyakorolnod” (Rodolfo, világhírű magyar bűvész). „ A…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..