Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SlemmerLaci

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, ez az utolsó bejegyzés.A diktátor című verset több mint egy éve kezdtem írni. Blogbejegyzésnek készült, vázlatban még megvan. De már akkor éreztem, hogy versnek kéne megírni. Elakadtam vele. Határon túli folyóirattól jött felkérés több szövegre is - ezt küldtem elsőnek. Először örömmel…..
SlemmerLaci 2021.09.20 14:10:36
A Katolikus Válasz 2017. februárjában vált Szerdahelyi Miklós egyszemélyes blogjából közösségi platformmá. A "KV" azóta a blogspot.hu-ról a blog.hu-ra költözött, a Facebook oldalunkon pedig önálló plusztartalmakkal is jelentkezünk. Az alábbi pontok mindegyikét a februári elindulásunk óta valljuk és…..
SlemmerLaci 2020.08.11 12:11:03
@Kisss Katalin: Ők olyan névtelenek, akik MÁSOKTÓL az őszinteséget és a nyíltságot várják el - legalábbis én ezt remélem.
Nehéz lett volna megfejelni az Együtt akcióját ma reggel mégis sikerült a bravúr a szocialistáktól. Botka László, reménybeli szocialista miniszterelnök illetve Hiller István és Molnár Gyula olyan sajtótájékoztatót tartott ma reggel, hogy csak pislog minden valódi demokrata. Megy a tolongás a…..