Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉgetőEszter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2022.10.30. azóta is jól vagyok, nem volt szükség műtétre... :)  FESS-műtét helyett sok esetben lenne megoldás, csak nem tud róla a beteg. Ezzel a ténnyel most szembesültem, mikor is a 4. műtétre jegyeztek elő az elmúlt 10 év alatt. A műtét elmaradt! :) Hogyan lehetséges ez? Elmesélem.  2006: első…..
ÉgetőEszter 2018.03.04 10:45:26
@Klaudiaanyu: Kedves Klaudia!!Nem lehet kapni Rhinocort Aqua-t!!! Mit használsz?? Egyébként nekem is nagyon jól bevált ez az orrcsepp, erre most nem lehet kapni:( Hm. Írd meg légyszi, hogy mit találtál helyette, vagy mit írt fel a doktornő! A Coldastop-ot , hogy szoktad használni? Napi hányszor használod? Sajnos az én orrom újabban vérzik időnként , lehet az orrcsepptől, vagy túl erősen fújom. Nekem a Beclonasal orrcseppet írta fel a Rhinocort helyett a Doktornő.
Még egy kérdésem van :) Szeretném megkérdezni, hogy esetleg a facebookon bejelölhetlek-e?? Üzenetben könnyebb írni, és a válasz is hamarabb megérkezik :) Nem zavarnálak sűrűn, csak néha írnék, ha kiakadok az orrom miatt. Az az igazság, hogy nagyon tájékozott vagy a témában és engem ez megszokott nyugtatni :)
Itt van Pl. ez a újabb dilemmám. A Doktornő mondta, hogy Salvus vízzel inhaláljak. A háziorvosom is azt mondja, hogy a fiziológiás sóoldatot használjam és a neten is írta valaki, hogy lehet, hogy nem elég tiszta és bakteriális fertőzést lehet elkapni a használatakor. Tudsz valamit erről, hallottál valamit???
Kérlek, ha ráérsz válaszolj!! Nagyon várom!! :) Üdv: Eszter
Futás közben és után gyakran tapasztaljuk a térd egyre erősödő fájdalmát, amit a legtöbb esetben ízületeink túlterhelése okoz. A "futótérd szindróma" amatőr és profi sportolók körében is ismert jelenség. De vajon mi okozza, és mit tehetünk a gyötrő fájdalom enyhítéséért? Összegyűjtöttük bevált…..