Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokandominus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Az amerikai 2017.06.19 18:34:16
Megint nem tartottam be a saját szabályomat és ennek ittam meg a levél. Ha egy nőről csak arcképek vannak fent, akkor kár vele foglalkozni. Esélyes, hogy kövér. Nekem nem jönnek be, így nem szeretnék randizni velük. Erről megint csak az jut eszembe, hogy ha kövér a csaj, akkor miért trükközik?…..
rokandominus 2017.06.20 01:25:18
Hűha. Gyanútlanul görgettem a facebookot, és az egyik blogos csoportban bukkantam rá erre a bejegyzésre nagyjából egy órája (bár azóta belenéztem több bejegyzésedbe is). Szóval elkezdtem olvasni, és már azon megakadt a szemem, hogy szerinted 100ból ha 5-6 férfinek jönnek be a husis lányok. (Vagy ahogy később írtad, nem vékony/átlagos lányok.) Na, szerintem ha 100 férfit megkérdeznénk -és nem ilyen ecsethajú kisfiút-, jelentős része azt válaszolná, hogy nem a csontkollekciókra bukik. Persze, ha a "husis" kifejezéssel élünk, és az a kb. 95 kilós nő, akiről írsz, a kb. 178 centijével valószínűleg ebbe, és nem a "kövér" kategóriába tartozik, szóval csak óvatosan a fogalmakkal.

Sérelmezed, hogy nem kaptál egész alakos képet, ezért egy általad kövérnek titulált nővel kellett randiznod. Ejnye. Egyáltalán nem biztos, hogy azzal, hogy nem közölt magáról egész alakos képet, az volt a cél, hogy a hímeket megtévessze. Igen, mindenki tetszeni akar másiknak, nyilván, és mindenki a legjobb oldalát fogja mutatni. Arról pedig, aki "husis", nem biztos hogy előnyös egy egész alakos kép, és aki ezzel tisztában van, annak már jár egy jó pont, szerintem. Bár amúgy teljesen vakon vagyok e téren, nem tudom, hogy ez a neten hogy szokás, esetleg írja a bemutatkozásába, hogy "150 kiló vagyok, ha nem szereted a dagadtakat, ne keress"? Eleve elég tré szerintem, hogy online ismerkednek az emberek. Ha el akarod kerülni az ilyen bakikat, akkor menjél le a játszótérre, és szólíts le egy szimpatikus csontvázat (bár amekkora kujonnak állítod itt be magad, fogadni mernék, hogy ehhez már nem vagy elég tökös).

No és akkor kitérnék arra, ami végül is arra késztetett, hogy írjak ide, aztán be is fejezném a kötekedést... Szóval csak azok a férfiak szeretik a kövér nőket, akik maguk is ocsmányak, és nem kellenek a szép, csontos lányoknak? Mi a fisz bajod van neked? Mi az, hogy nem elegek a vékony nőknek? Nem mindenkinek kellenek a vékony nők sem, mindenkinek más a szép. Ez olyan, mintha pl azt írnám, hogy csak azoknak kellenek a szőke férfiak, akik nem elég jók annak, akinek sötét a haja. Érzed, mekkora baromság ez, ugye? És ez, hogy "kövér, de jó pasi kell neki"....... Ne haragudj, de ez tényleg szánalmas. Ki számít jó pasinak? Szerinted milyen egy jó pasi? Nyilván a legkevésbé sem dagadt. Bocsi, te valami divatmagazinokon nőttél fel? Nem modellekből áll a világ, és szerintem attól, hogy valaki nem 30 deka, vagy nincs kockahasa, vagy nem éppen úgy néz ki, mint amilyet te megálmodtál magadnak, igenis nézhet ki jól, és bizonyára sok embernek tetszik, még ha neked nem is.
Talán a blogod címét átírhatnád arra, hogy "Nőkre nézve degradáló, felületes baromságok". Jó, csak viccelek. (Gondolom jót nevettél.)
No de nézd el nekem ezt a hozzászólást, nem ismerlek, nem tudom ki vagy, nem ítélkezem, és valószínűleg reggelre az egészet el fogom felejteni -csak hirtelen fellángolásból leírtam a véleményemet, hogy mi bökte a csőrömet, még ha nem is kérdezte senki.
(Persze én csak egy kislány vagyok, aki még szerelemre vágyik a szex kétségbeesett hajkurászása helyett, és nem érhet fel az ilyen tapasztalt puncivadászok hihetetlenül mélyenszántó gondolataihoz.)
Szóval... további jó blogolást, és csak így tovább! :D
rokandominus 2017.06.21 13:30:38
Jajj nekem. Nem is tudom, mire reagáljak hirtelen. :) Nagyon okosnak akartok látszani mindannyian (a kommentek között igen erősen megmutatkozik, hogy ki a nő, és ki a férfi, sajnos). A meccs hímnemű résztvevői közül szerintem csak egyetlen fogta fel, hogy pontosan miről is írtam (és ennek az egynek még barátnője is van, milyen érdekes).

@Kulics: először is köszönöm, hogy tudtál normálisan válaszolni, annak ellenére, hogy nem értesz velem egyet. Ám nem értem, mi ez a sok cinikus, kiábrándult "férfi"? Okés, hogy a mai kapcsolatok el vannak baszva, meg az emberek is, én sem rózsaszín vattacukor-felhők között töltöm a hétköznapjaimat, de ettől függetlenül még: 1, nem kell megalázni egyes nőket, és egyébként szerintem a női nemet azzal, hogy kb. naplót vezetünk arról, kivel mikor hogyan randiztunk, ki milyen dagadt volt, vagy éppen kit hogyan sikerült meghúzni. Ez undorító. 2, amilyen stílusban ez történik (és nem csak ebből a bejegyzésből indulok ki), az még undorítóbb. Lehet rám mondani, hogy kislány vagyok, meg naiv, és véletlenül akadtam erre a blogra, nyilván nem nekem, és a hozzám hasonló lánykáknak van írva, de mégiscsak beleolvastam, és hirtelen indíttatásból megosztottam, mennyire szánalmasnak tartom. (Ennek ellenére mindenkitől kaptam különböző válaszokat, csak a blog szerzőjétől nem.)
Bár ez a terápiás komment kicsit erős nekem.

@erkölcsi hulla: Igazán találó a neved, azt hiszem ezzel el is mondtam mindent. Ha nem vetted volna észre, azért használtam a "csontváz", és hasonló kifejezéseket, mert a bejegyzésben a nem vékony/átlagos, a husis, és a kövér nagyjából egy fedél alatt van emlegetve, tehát feltételeztem, hogy Rómeó azokat a lányokat szereti, akiken átfúj a szél. :) És mint azt már írtam, beleolvastam több bejegyzésbe is, csak nem vagyok akkora troll, hogy mindegyikhez odabiggyesszek valamit, meg időm sincs annyi (idiótákra minek pazarolnám a drága időt), szóval nem csak ez az írás, hanem maga a blog témája húzott fel, az a stílus pedig, amit a szerző megenged magának, csak a hab a tortán. És igen, sérti az egómat (és szerintem bármelyik nőét sértené), téged pedig őszintén sajnállak, amiért te is a bunkók közé tartozol.

@Krisz101: Úgy látszik nem igazán értetted ezt a divatmagazinos dolgot. :) Nem baj, én értem mit akarsz mondani. Igen, igazad van abban, hogy a nőknek nyilvánvalóan könnyebb az ismerkedés, mint a férfiaknak. És? Nem igazán erre irányult a kommentem, noha megjegyeztem, hogy szerintem neten ismerkedni tré, mert a társkereső oldalakon kb két kategória van, vagy valaki kétségbeesetten kapkod egy kapcsolatért, vagy pedig csak dugni akar, és ezek férfiakra és nőkre is egyaránt igazak. Tehát akkor mondjuk nem tré, de felesleges, úgy, ahogy az is vicc, amikor buliban leszólítanak. Maximum lesz egy jó estém, de ezen kívül nem nyertem vele semmit. Ezer másik nyugisabb, normálisabb helyen is lehet még ismerkedni, és szerintem nem csak úgy, hogy az ember folyamatosan rá van feszülve a csajozásra.

Ezek pedig, hogy "a férfi támogat, a nő jól néz ki"... Na, maradjunk annyiban, hogy szerintem nem Diaval-t kellene terápiára küldeni.... Elkeserítő, ami itt folyik.