Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterHz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori reagálásokat komolyan vettük, és azonnal neki is álltunk végignézni a Felhasználási Feltételeket, hogy világosabb, egyértelműbb legyen. Magyarázó szövegekkel is kiegészítettük, hogy könnyebb legyen értelmezni, melyik résznek miért kell belekerülnie a…..
Az F/X Network az egyik kedvencünk sorozatilag, hiszen olyan jó kis darabokat bírnak nekünk rittyenteni, mint a Rescue Me, a Kés/Alatt vagy a Kemény zsaruk, így tavaly nyáron nagy izgalommal vártuk az iraki háborúról forgatott filmjüket, kiderül végre, hol rejtegette Szaddám a…..
napi adag levente farmerei #1 2006.12.01 12:45:00
két szín, semmi illusztráció - manapság kihalófélben vannak a csak szöveges reklámok. az indok egyszerű, ennyi nem elég, hogy odavonzza magára a figyelmet, és beleültesse az üzenetet a fejünkbe. ehhez a kampányhoz viszont nagyon passzol ez a stílus, mert arra koncentrál, ami igaz,…..
napi adag don't mess with the fu 2006.11.28 16:21:00
a környék önbizalomhiánnyal küszködő, bullyk által terrorizált tinijei biztosan a Wah Lumot választják majd. az egyetlen felmerülő kérdés talán az, hogy hogyan jutnak el odáig?..