Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roth Mano

1 bejegyzést írt és 376 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre fotója alapján elképzelhető, hogy macskainvázió tört ki Pécsen. Az elszaporodott ragadozók besurrannak a megyei kórházba és a magatehetetlen betegek tálcájáról lakmároznak: A Backdoor rovatba küldök itt egy képet: a pécsi megyei kórházban készült. Egy hátsó…..
Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös…..
Egy érdekes, és izgalmas kérdést boncolgatunk az alábbi posztban: Vajon a magyar őstörténelem mai formájában egy humbug? Vajon tényleg igaz az, hogy az osztrák uralkodóház utasítására Magyarországra behívott idegen történészek bábáskodtak a magyarság őstérténetének…..
Konzervatórium Bokros-retro 2009.03.08 16:20:00
Bokros Lajos olyan, mint a fehér-fekete (mosás után sötétkék) kínai tornacipő. A kilencvenes években, amikor nekem ilyen kínai tornacipőm volt - gondolom nem kell részletezni -, az valami hihetetlenül cikinek számított. Adidast akartam vagy valami menő márkát, de hát arra nem…..
Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
 „Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt akként módosítsa, hogy ne legyen büntethető az a személy, aki saját, illetőleg mások személyét, tulajdonát, testi épségét, életét fenyegető, veszélyeztető jogtalan…..
Tegnap eltemettük a tatárszentgyörgyi tragédia áldozatait. Az ország együtt gyászol a Csorba családdal. Bármi is volt a gyilkosok indítéka, amit tettek, mindannyiunk, a magyar állampolgárok egész közössége elleni támadás.Nem tudjuk még biztosan, hogy a tatárszentgyörgyi és a…..
Addict talált egy kortárs megvalósítású antifű reklámot, amiben a különböző mellékhatások a füvező csávó alteregóiként esnek egymásnak: Megérkezik Röhögőgörcs, aki egyszeriben mindent nagyon viccesnek talál, és magváal hozza a Rágcsálót, aki kényszeresen tömi a…..
Roth Mano 2009.02.27 18:15:35
Ennek a pompás, "bálterem méretű" szobával megáldott, csupa napfény kecónak a hirdetését Ákos a Reakciótól ajánlotta figyelmünkbe. A tuti vételt kissé beárnyékolja a csábító reklámszöveg alján kinn maradt "belső megjegyzés"...…..
Roth Mano 2009.02.24 19:53:20
 Véletlenül sem szeretném alulsúlyozni az esztendő még előttünk álló lehetőségeit, de nagyon-nagyon gyanús, hogy 2009 legszürreálisabb éjszakája volt a tegnapi Budapesten. A Merlin Kamionosok és kurvák című farsangi bulijának beharangozója már alapjáraton „az…..
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
Paranoid Android Forradalom előtt 2009.02.19 09:30:55
    Szeretem a rendet, de ezt a rendet már nem lehet szeretni. Nem vagyok forradalmár alkat, nem szeretem az elszabadult indulatok és az elszabadult szerencselovagok véres táncát az utcán, az ugrást az ismeretlenbe de, őszinte megdöbbenésemre és riadalmamra mostanában…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Miközben a magyar közéletet a veszprémi késelés köti le, csendben körvonalazódik azért Michael Phelps megbaszarintása is. Múlt héten még csak kacagtunk a megyei sheriff turbózásán, azóta letartóztattak 7 embert füvezésért, illetve egyet dílerkedésért. Lefoglalták az…..
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
januar 26-29No jelentem lassulunk. A Zsuzsa altal ecsetelt csigabuszozas utan Pakseben 8., immaron varhatoan utolso motorunkra pattantunk es nekilattunk del-lajosnak. Francia couchsurfinges hazigazdaink ellattak jotanaccsal es terkepekkel.Elso korben tettunk egy ujabb kiserletet, hogy valami…..
 Szerda este a Reakció különítménye, Lelky Lola, Kínai Kálmán és Trágár Tóni ellátogatott a palesztin követséghez, ahova a Jobbik szervezett szimpátiatüntetést Gáza ostroma apropójából. Az Önök kalandos életű tudósítói láttak már ezt-azt, de ilyet még nemigen,…..
Mandiner blog Hát élet ez?! 2009.01.06 07:01:00
 Történjen bármi a nagyvilágban, úgy tűnik, a Közel-Keleten sohasem zárják el a vércsapokat. Most éppen torz mosolyú kislányok, féllábbal üvöltő katonák, szénné égett öregemberek pumpálják vérüket a nagyvilág tévécsatornáinak képernyőire. Miért is? Elemzünk,…..
Mandiner blog M6: A magyar csoda 2008.12.18 15:31:00
 Már több helyről is megkaptam azt az emailt, aminek tárgya A magyar csoda, s egyetlen képet tartalmaz mellékletként:(A képre kattintva meg lehet nézni nagyobb felbontásban is) Jó lenne azt hinni, hogy Photoshop, de erre kevés a remény. Éppen ma olvastam egy másik magyar…..
Sokak szerint a szocialista rendszer elsorvasztotta többek között a civil képződményeket is. Szerencsére a rendszerváltozás után alapvetően megváltozott a helyzet, s a különféle politikamentes polgári szerveződések, egyesületek, mozgalmak virágzásnak indultak. Ma már az…..
Gondolkoztam, hogy egyáltalán beleillik-e a profilunkba a mostani hebroni krízis, hiszen sem komolyabb fegyveres erők nem vesznek részt benne tevőlegesen, sem halálos áldozata nincs (még?) az eseményeknek, de azután úgy döntöttem, hogy mégis írok róla valamit, csak hogy lássa a…..
 Egyszer André Gide-et, a nagy francia regényírót megkérdezték, ki a legnagyobb francia költő, azt a szállóigévé vált választ adta:”Victor Hugo – sajnos.” Hasonlóképpen vagyok én is a Fidesszel. Soha nem állítottam magamról, hogy a politikai küzdőtér…..
A torontói biciklisek előtt sem ismeretlen probléma a kerékpárlopás. A klubok itt is legalább kettő, különböző típusú lakat használatát javasolják a tulajdonosoknak, ha némileg biztonságban akarják tudni a kerékpárjukat. A városban viszont működik egy olyan rendszer, ami…..
Roth Mano 2008.11.29 11:52:25