Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vassci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet sztoriszinten egy teljesen hétköznapi esetnek tűnik: emberünknek kellett egy fülhallgató, bement hát a legközelebbi üzletbe, megvette, de sajnos nem volt szerencséje, mert az új füles hamarosan tönkrement. Uncsi. A részleteket tekintve azonban elég elképesztő, ami a Köki…..
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Bejelentette a Ryanair az újabb etapját a szolgáltatásjavító programjának. Túlzás, hogy hanyatt vágódtunk volna tőle. Van ami rosszabb lett mint volt, van ami másoknál már rég működik és van néhány ígéret, amit ha betartanak, akkor valóban fejlődést jelent. Valamiért úgy gondolják a Ryanairnél,…..
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel' a nyárfa az ablak előtt, de látod amottan a téli gumiteszteket? Már megjelent az ADAC-é és az Auto Bild-é is, és készül a magyar Autónavigátor saját méréssorozata is. Hihetünk-e nekik? Tényleg az a legjobb téligumi a mi autónkon is, ami megnyeri a…..
vassci 2017.10.14 07:07:05
@Kulani: Én gumisműhelyben dolgozom és Michelin Alpinnal jártam évekig télen-nyáron. Nagyon jól fogott, halk volt, extrém melegben, hosszú autópályán picit kipattogzott, többet fogyasztott, de nagyon sokáig bírta. Egyébként ez olyan mint a motorolaj, csak hinni lehet benne! És akkor nem beszéltünk guminyomásról, autó típusról, súlyterhelésről. Ja, és amiről mi beszélünk, arról az emberek többségének fogalma sincs és nem is érdekli!
XVI. ker. háziorvosi rendelő: "Ide ne jöjjön be, nem akarom Magától elkapni, jöjjön délután, miért én kapjam el, nem az én dolgom." Sziasztok!   Nekem többnyire pozitív tapasztalatom volt egészen ma délelőttig a magyar orvostársadalommal.   Úgy esett, hogy lebetegedtem, masszív takonykór annak…..
Barátaink meghívtak Gárdonyba egy pár napra, hogy meneküljünk el a hőség elől. A háziasszonyunk öccsével már jártam kinn a tavon tavaly horgászni, most is kimentünk. Ahogy tavaly elfogtam előle a halakat, úgy most 3-3 halat nem fogtunk. Azért kaptunk tőle halászlevet! A poszt viszont nem a…..
Igen markáns, és újra meg újra visszatérő, soha ki nem fogyó utastípus a BUNKÓ. Így, csupa nagybetűvel. Azon már meg se lepődök, amikor köszönés nélkül ül be valaki, nem válaszol az én köszönésemre, vagy simán utasításokat és parancsokat közöl, se egy "kérem", se egy "köszönöm" el nem hagyná a…..
Orvosok, egyetemi tanárok, magánvállalkozók, könyvelők, nyugdíjasok, IT-sek… két dolog közös bennük: egyrészt évek óta a szigetországban élnek, másrészt pakolnak, mert a közeljövőben elhagyják az országot. Te is pakolsz, vagy csak fontolgatod, hogy otthagyod az Egyesült Királyságot? Miért? Mi szól…..
Hogyan védjük meg otthonunkat a betörőktől, amíg a család önfeledten nyaral? Íme 5 hasznos tipp, amit ha betartasz, megnehezíted a betörők dolgát:   1: Ne posztoljuk ki a Facebookra, hogy mikor megyünk és hová nyaralni! A képeket feltehetjük nyaralás után is. 2: Nézzünk körbe a kertben és amit…..