Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bordin

515 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bordin Benni 2013.03.12 15:03:57
Ez az ország valahogy úgy gondolkodik évtizedek óta, hogy egy kommentátornak nem lehetnek kedvencei. Azt, hogy nem drukkolhat, azt még talán érteni vélem. Bár ez alól ugye azért volna kivétel, hiszen ha magyar van a pályán, akkor viszont muszáj, legyen akármekkora pernahajder…..
Bordin The greatest - ever 2013.03.10 15:40:02
Igazából a terv az volt, hogy versenyek videóit teszem fel ide, némi szöveggel, de ami most jön az feltétlen több ennél.Mert ez nem egy videó pusztán, hanem film, még ha rövid is.És versenynek sem egy verseny pusztán, hanem talán a legnagyobb. Legalábbis azok közül amit én valaha…..
Bordin Miért Bordin? 2013.03.10 09:13:18
Vannak versenyek melyek csak összefüggéseiben értelmezhetők. Mindezt csak azért írom le, mert úgy terveztem berakom ide a 88-as szöuli maratoni befutóját, kicsit magyarázgatom, ki kicsoda, merre, hol, meddig, oszt' jól van. De amikor megtaláltam a videót, akkor rájöttem, hogy ez a…..
Bordin Ezmiez?? 2013.03.09 21:20:30
Vannak a fejemben versenyek, melyek nem törlődnek ki onnan talán sohasem.Legalábbis így remélem.Emellett volt egy álmom, vagy inkább egy ötletem, nem emlékszem már pontosan. Azt gondoltam lehetne csinálni egy filmet az atlétika történetének legnagyobb versenyeiről. Aztán…..
Tovább folytatja nagyszerű szereplését Szávay Ágnes az idei Roland Garroson. Az olasz Dentoni és az orosz Vesznyina után ugyanis ma délután egy igazi nagyágyú, Venus Williams sem tudott ellenállni a 29. helyen kiemelt magyar játékosnak. A most harmadik helyen kiemelt Venus-szal az…..
Most, hogy több éves tapasztalatra tettünk szert a blogolás terén, magyarul, hogy a tavalyi Garros óta írogatunk, hosszabb-rövidebb szünetekkel, úgy gondoltuk költözködésre adjuk a fejünket. Vannak szép terveink, amiket itt, így, ilyen formában nem tudtunk volna megvalósítani,…..
Egy ilyen sorsolás kiváló alkalom, hogy mindenki elővezesse épp aktuális összeesküvés elméletét, mármint, hogy az épp aktuális kedvence milyen sorozatos csalások után keveredett össze már a 16 között a verseny 31. kiemeltjével. Akiről mindenki tudja, hogy valójában sokkal de…..
Kezdjük a mieinkkel, mert itt ugye mi is érdekeltek voltunk. Sem Marosi Kati, sem Arn Gréta nem jutott túl az első fordulón. Mondjuk ez abszolút megfelel a papírformának, hiszen Gréta az ötödik kiemelt Dubois-val játszott, míg Kati a német Schruffal, aki volt már 52. is. Gréta…..
Ha valaki nem azzal kezdi a hétfőt, hogy átfutja a világranglistát 1-től 200-ig, és a heti átlag három torna főtábláját sem fújja kívülről, az egy Grand Slam torna előtt ilyenkor döbben rá arra, hogy kik csúsztak hátrébb a ranglistán az elmúlt időszakban.Vagy kik azok,…..
Eljutottunk oda, hogy jobb időkben vagy egészen pontosan jobb időpontban, némi túlzással minden második induló lengyel vagy legalábbis lengyel származású lehetett volna. Ott vannak ugye Radwanskáék ketten, Domachowska, Wozniacki, Lisicki, Wozniak, meg a szabad kártyások. De hát az…..
Alapvetően nem haragszunk ha most egy hangos hogymiiiiivan? hagyja el a szátok, majd csütörtökön úgyis meglátjátok. Illetve csütörtöktől, egész pontosan. Hiszen három napos rendezvényről van szó. A párizsi Cuntry Club-ban ugyanis mindössze Safin, Blake, Haas, Wawrinka,…..
Grétának labdája volt az 5/2-höz a második játszmában, 5/4-nél pedig adogathatott a meccsért. Mégsem sikerült a bravúr. Errani - Arn 6/2 1/6 7/6 (2)..
Salakblog - Minden, ami tenisz Pech 2009.05.18 19:59:00
Arn Gréta feljutott Varsóban a főtáblára, amihez ezúton is gratulálunk, ott azonban nem járt szerencsével. Már ami a sorsolást illeti. Mert játszani csak holnap fog. Reggel még úgy tűnt, hogy a kvalisok közül egy nagyon pórul jár, mert az első kiemelt Wozniackit kapja, egy meg…..
..., amit  a tegnapi meccsről olvastam:Fed not dead baby, Fed not dead...
Ma visszatér.14.30 Eurosport...
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
Bordin 2009.05.17 19:19:39
@fuzzy_dunlop: Drága Fuzzy,
Nyilván buta post, bár szerinted minden butaság amit írok, úgyhogy talán mégse te vagy a legjobb mérce.
Ha állandóan csak butaságot beszélnék tán nem járnátok ide ennyien.
Hanem mondjuk annyian mint a te blogodra.
De ez egyáltalán nem gond. Ezért blog a blog. Ha neked jól esik idejönni és minden alkalommal ezt megállapítani, hogy nem értek hozzá. meg buta vagyok tedd nyugodtan.
De ha kifejtenéd, hogy mégis miért azt mindnyájan megköszönnénk.
Hadd tanuljunk Tőled, a Teniszjáték Nagy Tudorától.

Aki szerint nem a fej dönt.
Hanem a tenyeres meg a fonák.

Bordin 2009.05.17 21:52:32
@attila19840423: No megkonzultáltuk Petrával amit meg kellett, és úgy döntöttünk, hogy megúszod egy utolsó figyelmeztetéssel és csak a következő hasonló stílusú kommentnél moderálunk ki.
Ne ez a hangnem tudniillik itt a jellemző.
Semmi gond azzal, hogy úgy látod, hogy mi Rafa pártiak vagyunk, bár meg kell mondjam ezt azért nem sokan mondták még nekünk.
De mondták már, nyugi, nem te vagy az első.
Hidd el rosszabb napjaimon is össze tudnék hozni egy 40 oldalas esszét arról, hogy Roger ma miért játszott kurva jól. Csak volt valami amit én fontosabbnak ítéltem ennél.
Sokan nem értettétek amire gondoltam, lehet ha majd főállású bloggerek leszünk akkor hosszabban is ki tudjuk fejteni a gondolatainkat, és akkor világosabban fogalmazunk.
Jelenleg ennyire futja.
Szóval kapsz egy sárgát szépöcsém, a többi rajtad múlik.Mindenesetre elég kemény belépővel vétetted magad észre az rögtön az első percben.
Bordin 2009.05.17 22:27:37
@fuzzy_dunlop: Nincs ezen mit ragozni, kíváncsi voltam miért butaság.
Te is mást gondolsz erről a játékról meg én is. Még az is lehet, hogy amikor annyi idős voltam mint te akkor én is gondoltam hasonlókat.
Csak most kicsit idősebb vagyok, és kicsit több meccset láttam.
A mumust itt nem olvashattad mert abban nem hiszek. A fejben, a hozzáállásban, a hitben igen.
Mert ha az nem számítana, akkor ez egy kibaszott egyszerű játék lenne és mindig Roger nyerne. Te sem gondolhatod komolyan, hogy eddig azért kapott ki egy csomószor Nadaltól, mert valamelyik ütése hiányozna, vagy most jobb fonákot ütne mint tavaly, esetleg szélesebb a taktikai repertoárja.

Negyedikesek voltunk gimiben, amikor bejött a meglehetősen dekoratív egyetemista kisasszony próbatanításra, és a hangos füttyögéseket a fenti mondattal tudta lereagálni.Az ablakra mutatva.Ez jutott eszembe, amikor megláttam ezt a képet.A wimbledoni tető megnyitójáról:)..
Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban. Most meg…..
Az kiderült, hogy Delpo egyszerre csak egy fontos lépést tud tenni, meg hogy Roger ellen még mindig félős nyuszi csak a kalapban, de én azért nem bánom, hogy Rafa - Roger döntő lesz Madridban. Federer - del Potro 6/3 6/4..
Salakblog - Minden, ami tenisz Help 2009.05.16 22:02:00
Lassan egy órája keresgélek a neten, egy videót keresek a harmadik játszma rövidítéséről. Csak szeretném megmutatni, hátha valaki nem vette észre, ahogy Nole keresztet vet suttyomban a második meccslabdája előtt. Szóval segítsetek. Köszi...
Bordin 2009.05.16 22:14:20
@agimano: Ezt láttam, csak ez meg van vágva és ebben nincsen benne! de azért köszi
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
Szeretném azért szépen csendben halkan megjegyezni, hogy Roger, leszámítva a monte carlói nászutat, minden tornán eljutott legalább az elődöntőig. Ami kétségtelen visszalépés a korábbiakhoz képest, de azért mégiscsak valami. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy Madridban például…..
Az a helyzet, hogy Áginak simán megvan a játéka ahhoz, hogy megverje Améliet salakon. Csakhogy ezt most mindössze egy szettig láthattuk. Uána lerövidült, passzívvá vált és senki sem volt, aki ezt megmondja neki. Mauresmo -Szávay 5/7 6/1 6/1..