Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idehoo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a kedvenc kérdésem tavaly, amit javasoltatok, amikor kértelek benneteket, hogy adjatok ötleteket, az E3-as booth babe-ekkel (azaz a standoknál álldogáló csini csajokkal) készítendő interjúimhoz. Aztán jó pár kérdést fel is tettem az utamba akadó, jobb sorsra érdemes…..
idehoo 2011.06.03 19:58:49
Videojátékból készült rettentő rossz mozifilmet már nagyon sokat láttunk, jót, vagy legalábbis nézhetőt annál kevesebbet. Ettől függetlenül egyre nagyobb divat játékból csinálni filmet, a tavalyi nyár legnagyobb popcornslágerének például a Prince of Persiát szánta a Disney…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
Mutant point n’ click kalandjátékot küldött be a blogban már korábban megénekelt Visitor készítőjétől. A Journey of Reemusban botcsinálta hősökkel kell elintézni egy bolynyi óriáshangyát, a játékmenet a szokásos „használd a fejed és klikkelj” receptre…..
idehoo 2008.05.26 12:59:04
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..