Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manna51

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan a nárcival való kapcsolat sem sétaüdülés, úgy a vele való szakítás különösen nem az. A szakítás dinamikája minden esetben nagyon hasonló: a kapcsolat korábbi fázisait (istenítés - leértékelés - eldobás) fogod egy gigantikus zip-fájlban egyben megkapni. A dráma forgatókönyve valahogy így fog…..
Manna51 2017.11.25 10:21:44
@drlover: most látom, hogy milyen alaposan foglalkoztál az esetemmel. Köszönöm Neked. Olvasd el kérlek a folytatást.
Manna51 2017.11.26 12:52:24
@drlover: Igen, most látom, hogy nincs meg a bejegyzésem. Leírom újra.

Olvassátok a folytatást.
3 hónappal azután, hogy eljöttem tőle, felbukkant megint. Az előző bejegyzésemben úgy tűnt, hogy vége. Így utólag visszanézve folytatni akarta, de nem úgy, ahogy korábban sokszor, ez a békülési kísérlet más volt és nem is sikerült. 2 hónapos kínlódás volt.

Csak bántott, sértegetett, de eljött 4x, mindig éjszakára. Éppen lakásfelújításban voltam, segíteni nem segített, de szemrehányta, hogy nem főztem. Mindenért engem tett felelőssé, néha eltűnt, mert mondtam is, hogy keressen akkor olyat, aki jobb nálam. Máskor ő mondta, hogy neki ennél több jár, Isten áldjon. Át nem hívott, mert hogy a körülményeimre való tekintettel ugyan megtette volna (lakásfelújítás), de akkor én azt hihetem, ogy minden rendben van és ő ezt nem akarja. Mégis néha kimondta, hogy rossz egyedül.

Aztán augusztusban áthívott hétvégére. Jó volt, jól telt, hittem én és mondta ő. Amikor hazajöttem, volt egy félreértés, ez most mindegy, mert a van sapkája-nincs sapkája kategóriába tartozik, amit lehet, hogy én is túlreagáltam. Ezután eltűnt. Amikor én kerestem meg, akkor közölte velem, hogy ő lezárta, befejezte, nem jó egyikünknek sem. A Messengeren, 10 év után, a mi korunkban.

Azóta csönd van, most már megint 3. hónapja, úgy néz ki, hogy most tényleg vége.
Fáj még.
Manna51 2017.11.27 23:32:06
@Nárciszkertész: gondolod, hogy felbukkan újra? De ő lezárta...