Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rigó Kata

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassabban baby! Gímszag 2017.10.03 22:19:44
Ma reggel Anyukám jár a fejemben, aki öregszik. Erről rögtön eszembe jut, hogy én is. Persze, így szeptemberben, a születésnapom után bármiről ez jut eszembe, elég a kertbe kiülni, összébb húzni magamon a plédet, nézni az esőben kornyadozó cseresznyefa hengerré csukódott levelét és a mellettem…..
Reggel, amikor a teszten meglátod a két csíkot, kicsit elszédülsz. Mostantól azokhoz tartozol, akiknek a tesztjén két csík van. Elballagsz a dokihoz, mire ő szélesen mosolyogva ráultrahangol, mutogatja a maszatot a képernyőn, sorolja, amit ilyenkor szokás, majd a következő találkozásig elköszön. Egy…..
Idén Izabella autójába ülök mitfahrernek. Szobatársak leszünk, alig ismerjük egymást. Az autópályán beszélgetni kezdünk, aztán hirtelen elképedünk, igen, ez már a mi lehajtónk. Otthon két férj, összesen öt kamasz gyerek, Szekszárdon a retro-kollégiumban két anya egy-egy priccsen hanyatt fekve,…..
Lassabban baby! Anya megint 2017.06.17 08:34:07
  Egy rendes kislány nem kiabál, nézz a tükörbe, csúnya vagy így dühösen.Egy rendes kislány nem szívja az orrát,és ne grimaszolj, mert úgy maradsz.Egy rendes kislány nem farigcsál botot,hanem összesöpri a forgácsot apa után,egy rendes lány nem csámpázikkifelé fordítsd a cipőd orrát, egy rendes lány…..