Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GOMBÓCKA

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gombócos Gombóc a torkomban 2008.08.15 23:00:00
 Szemfényvesztés.   Kötelező e a megtisztulás a romák körében is?....... avagy ezek vagytok ti romák.!!!       F.A. az O.C.Ö. elnökhelyettese 2006.-ban a cigány önkormányzati választás után, Kolompár Orbánt az O.C.Ö. Elnökét a fekete földig- alázta-…..
 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár…..
GOMBÓCKA 2008.05.06 12:42:49
Pákó már bánja .... nem kicsit... nagyon:DDD
de! megitélésem szerint nem akkora nagy bűne van szegény szerencsétlen
f@sznak, mint amennyire felfújták! hiszen ezt a vak is látta!!! azt sem tudja miről és kiről beszél.... na de ha mégis van bennünk 1 kis jóindulat:D és feltételezzük erről a szerencsétlenről, hogy tudta kiről és mit.... nos azon sem kell csodálkoznunk! hiszen volt mit, és miből tanulnia... másról sem szólnak a hírek! a média,és itt még a kis román roma gyereknek is szabadon van ki-be járása 11 évesen! csupán csak "megélhetési bűnözés" céljából!!! és ezt mutogatjuk,azt remélve a saját gyerekeink is...-vagy rettegve mennek az utcára, vagy ők is beállnak ebbe csapatba... hiszen jah.. itt mindent lehet! akár még késsel is emberekere törni! Élvezik a hatalmat!!! És mi ezzel nem tudunk mit tenni???? nos.. mint gyakorló 2 gyerekes anya... ja és mellesleg még roma is(ezt utálom, maradok inkább a cigánynál^^)... szóval mélyen felháborít ez a viselkedés és a tehetetlenség is!! néha úgy érzem lesütött szemmel kell közlekednünk... de miért is? mert van 1 bizonyos réteg népcsoporton belül is aki képtelen kiszakadi abból a környezetből, aki képtelen a polgárosodásra!! az ehhez hasonló emberek miatt kell nekem is szégyenkeznem????? de miért kérdem én? rossz az ha dolgozom? rossz az ha "csak" 2 gyereket szültem? rossz az ha a gyerekeimet iskolába járatom? rossz az ha építem a házamat? rossz az ha nem tartom a markom a segélyekért? rossz az ha nem háborodom fel azon ha cigánynak neveznek?? ezzel én is megélhetési bűnöző vagyok, mert élhető életet teremtek a családomnak? ebben mi rossz van? mert igen is cigány vagyok én is!!!és igen is jogom van ehhez az országhoz épp annyira mint a tisztavérű magyarnak!!! aki lehet hogy pont olyan cigány mint én... elég tudod 3 generáció és feledésbe merül a múlt:D de még az is előfordulhat hogy a tisztavérű magyar neve éppenséggel weisz:D... vagy urambocsá ősmagyarunk Pákó, aki szálasi lábát csókolná ha tehetné, és ha esetleg tudná is kiről van szó!!!
Ennyire nagy a vágy az emberben.. még pákóban is arra hogy megfeleljen... mert akár mennyire is cigányozik és zsidózik szegény szerencsétlen, neki is épp olyan nehéz:D mint más "kisebbségnek " de!!! velünk ellentétben neki akkora a tehetsége a seggnyalásra amit mi évekig csak ellesni tudunk tőle!!! sőt valamilyen szinten ő is kihasználja épp úgy az országot mint más ingyenélők!!
tehát... hm.. tehát olyan mindegy én mit gondolok,vagy mit gondol épp a másik fél!sőt... még az is előfordulhat hogy engem is le rasszistáznak:D mellékesen megjegyzem, ez nem csak a "fehérek" kiváltsága:DDDD(mellesleg én sem vok fekete:D)
Pákó pedig maradjon inkább a szórakoztató iparban:D az adidejadidit,vagy a "csokifasz" ajándékozása sokkal jobban áll neki mint a Hitlerezés:D bár 3. nekifutásra értette csak meg:) és remélem neki is tanulságként szolgált ez az ügy... nem muszály mindenkinek megfelelnünk!!!!