Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shanti Matamoros

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barcanoticias Messi távozóban!? 2020.08.26 10:26:40
Egyre jobban elmérgesedik a helyzet a klub és játékosa között...
Shanti Matamoros 2020.08.30 23:07:03
@RA7: Egy meglehetősen fontos tényező hiányzik a hasonlatból. Gondolom senki sem hördült fel, amikor bravúrosan megmentettél egy pezsgőspoharat a leeséstől, nem tapsoltak felállva, amikor elegánsan kivittél egy marhaszegyet és nem olléztak midőn villámgyorsan leszedted az asztalt a távozó vendég után. Na igen, a szurkolók...

Ez a játék a szurkolókról kellene, hogy szóljon és nem játékos-elnök ellentétekről, aminek a vége persze az lesz, hogy a foci legfontosabb eleme sérül, szurkolók milliói, akik nem igazolhatnak új klubba bálványukat követve. Ők maradnak a leharcolt étteremben, időről-időre betérnek majd és a kiszolgálás amit kapnak, méltatlan lesz ahhoz a szeretethez és hűséghez, amit évek/évtizedek óta tanúsítanak az étterem iránt. Mert éttermet (fociklubot) ugye sosem cserél az ember, bármilyen ótvar hellyé is zülleszti azt a tulajdonos.

Volt egy "egylet", amit a 2. világháború után a győztesek betiltottak, bűnösként bélyegezve őket. Teljes joggal, hozzáteszem, de a mottójuk olyan értéket hordozott, ami a mai világból már kiveszett. Mindenki döntse el, hogy neki ez így jó-e vagy sem, de nehogy már a saját vélt igazsága legyen az egyetlen, objektív igazság, amit ha valaki vitat, akkor az hülye. Nekem is megvan a magam igazsága (véleménye) a Messi ügyről, de senkire nem akarom ráerőltetni. Ha valaki úgy gondolja, hogy Messi lelkiismerete tökéletesen tiszta lehet a történtek után, ám legyen. Attól ez még nem biztos, hogy így is van.